Szerintetek müködhet minden gyengedseg nelkül egy hazassag?
Tehát érvek híján személyeskedés következik, értem.
A Maslow piramis nem tökéletes, ezt senki nem mondta. Ami még mindig nem jelenti azt, hogy szakmailag,érvekkel cáfoltad volna meg :)
A továbbiakhoz hozzáfűznivalóm nincs, mert a semmire nem lehet mit mondani.
Hú de nagy személyeskedés volt... :)
Amúgy pedig leírtam, hogy a megértés és az elfogadás nem "negatív" fogalmak. Viszont ha már itt tartunk, ami a jó házasságot illeti, az egyszerre önfeladás és kiteljesedés, vagyis egy "negatív" és egy "pozitív" előjelű fogalom.
Mert az úgy nem működik, hogy nem adok semmit, csak kapok...
Kedves kérdező!
Nem olvastam végig az összes választ, de az a véleményem, hogy ha megértitek egymást, és neked sem hiányzik a heti 7 szex (ami számomra is nagyon sok lenne), akkor próbáld meg azt, hogy te bújsz oda a párodhoz egy nap háromszor (mármint itt ölelésre és puszira gondolok). Hidd el, működik, én kipróbáltam. Egy pár nap, vagy annyi sem, és ő maga fogja igényelni, ha tényleg szeret téged, márpedig a hozzászólásaidból ez jön le. Én nagyon drukkolok nektek, persze 2 gyermek mellett nagyon nehéz, de a gyerekeknek is nagyon jó érzés látni azt, hogy a szüleik szeretik egymást. És ezt a példát fogják tovább vinni. Aki ezért lepontoz, lelke rajta, nem jár érte pénz, csak nyugodtan. Kérdezőnek pedig üzenem, hogy hajrá!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!