Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek müködhet minden...

Obione kérdése:

Szerintetek müködhet minden gyengedseg nelkül egy hazassag?

Figyelt kérdés
Ferjemmel 8 eve vagyunk együtt, sosem volt egy latin szeretö tipus, de mostanra mar tenyleg semmi gyengedseg szenvedely nincs köztünk. Nem is vitatkozunk, van 2 gyerekünk, minden amugy idill, nagyon jokat kirandulunk nevetünk, filmezünk, sportolunk együtt de olyanok vagyunk mint ket barat/lakotars. Nagyon ritkan szexelünk (sose volt nalnk mindennapo szex) kb havonta 2x akkor is mindig ugyanugy. (bar ez sose volt maskepp). Nem is lenne ez baj, mert azt hiszem egyikünknek sincs igenye többre (mondjuk en el tudnam viselni, de hat eröltetni nem lehet, ha neki ekkora a libidoja) de csok, öleles, bok sincs semmi. Neha azt gondolom, hogy igy is oke, de neha meg nagyon hianyzik. Hiaba beszelek rola, mert akkor 1-2 hetig kicsit figyelmesebb, de nem fog megvaltozni szerintem soha. En 29 eves vagyok ö 34

2017. jún. 7. 10:27
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
hat nem a szex a legfontosabb szerintem, de ugy latszik itt senki sem jut tovabb annal h mit meg mennyi. Nos valoszinüleg prüdek vagyunk kis libidoval es ez egyaltalan nem zavar, nekem tökeltes ugyanaz a poz havi 1 ha amugy van köztünk egy normalis ferfi nö kapcsolat ami szerintem nem muszaj h az legyen h heti 6x minden fele pozban egymasnak essünk ha amugy nem lenne egyikünknek se ra igenye. nem tudom mashogy leirni, hogy eljusson a valaszolok agyaig, hogy nem a szex a problemam.
2017. jún. 7. 10:58
 12/55 anonim ***** válasza:
40%

akkor vagy beszélsz vele, de az úgy nem ér semmit

vagy elválsz

vagy a megcsalod

vagy beletörödsz

és a gyerekek majd ezt látják.

2017. jún. 7. 11:02
 13/55 A kérdező kommentje:
Hat ez a dilemmam, mert amugy ha minden rendben van ilyenert tök hülyeseg elvalni 2 gyerek mellett plane, hogy jajj nem kezel nökent nem eleg figyelmes/gyenged stb. Szoval elvalni nem hiszem, hogy opcio, de azert annyira nem is lenyegtelen aprosag, mert eleg nehez lemondani az igenyemröl, hogy ugy erezzem neha hogy ertekes/szep/kivanatos vagyok eletem vegeeig igy 29 evesen. Szoval akkor gondolom ez van igy jartam. esetleg ha valaki volt hasonlo helyzetben, javulhat ez meg? agy van valami megoldas? (a valas nem az). en ugyanugy megprobalhatom eljatszani, hoyg erre nincs igenyem de ez nem igaz.
2017. jún. 7. 11:10
 14/55 anonim ***** válasza:
82%
addig működik amíg nem jön valaki aki mond két kedves szót és leesik a bugyid, mert annyira elhanyagol a férjed, hogy ki leszel éhezve a kedvességre.
2017. jún. 7. 11:13
 15/55 A kérdező kommentje:
kerülöm az ilyen helyzeteket, lett volna ra lehetösegem, de nem hiszek a megcsalasban, sosem csalnam meg.
2017. jún. 7. 11:16
 16/55 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, hiába erölködsz, a többség nem fogja fel, hogy nem a szexröl van szó, hanem "csak" az összebújásról, szeretgetésröl - ugyanis nekik csak a szex a lényeg, a többi nem. (A szexi fehérnemü, stb csak akkor hatásos, ha eleve a szex a fö összetartó erö)

Amit megtehetsz, hogy ezt megbeszéled vele, hogy neked hiányzik a közelsége, egy-egy puszi, símogatás, stb. Kérdezd meg, neki nincs-e igénye erre, mert az sem kizárt, hogy azért fogja vissza magát, mert nem akarja, hogy ezt felhívásnak tartsd a szexre, amihez nincs kedve.

Ha gondolod, hogy emiatt - ha elöhozod - rosszul, nyomás alá helyezve érezné magát, akkor megoldás lehet, hogy leírod neki levélben/emailban, és kéred, gondolja át, ne hirtelen reagáljon erre. Az írásbeliségnek ugyanis nagy elönye, hoyg nem kell azonnal választ adni, van idö lehiggadni, átgondolni a témát és utána megfontoltan valamire jutni.

HA neki ez így megfelel, akkor gondold át, hogy te meddig akarod ezt így megélni, nincs-e vagy nem lesz-e igényed késöbb több gyöngédségre. Amennyiben ezt el tudod vilseni különösebb frusztráció nélkül még sok évig, akkor fogadd el, de ha úgy érted, nem mehet tartósan így, akkor gondold át, milyen változtatási lehetöségeid vannak és esetleg gondolkodj el a váláson is.

2017. jún. 7. 11:17
 17/55 anonim ***** válasza:
48%

férjed nem változik, akkor törödj bele, hogy nem lesz ölelés, csók a következő 50 évben, amíg él, majd nyuggerotthonban lesz új párod max.

vagy elválsz és élsz. mert a gyerekeknek is nagyon fain azt látni, hogy apa nem nyúl anyához, anya meg depressziós.

2017. jún. 7. 11:19
 18/55 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy hasonló élettársam, meg mondom őszintén mellette nekem sem volt igényem a szeretkezésre, vele sem volt gyengédség és nem éreztem magam mellette nőnek, mint kiderűlt végig megcsalt és ezért volt ez mind. Nem lehet, hogy itt is ez lehet a gond? Valahogy nem tudom elhinni, hogy egy férfinak ne legeyen hajlama szeretkezni vagy éppenség alkalmanaként magához húzni az asszonykát, esetleg megdícsérni hogy " kincsem még mindig tök jó popod van" vagy valami. Remélem nem úgy van ahogyan én gondolom!
2017. jún. 7. 11:20
 19/55 A kérdező kommentje:
biztos, hogy nem csal meg, ket nöre aztan plane nem lenne ideje meg energiaja :D
2017. jún. 7. 11:24
 20/55 anonim ***** válasza:
Hát ha MINDKÉT félnek jó ez és MINDKÉT félnek ennyi az igénye akkor miért ne működhetne. De TÉNYLEG így van?
2017. jún. 7. 11:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!