Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek müködhet minden...

Obione kérdése:

Szerintetek müködhet minden gyengedseg nelkül egy hazassag?

Figyelt kérdés
Ferjemmel 8 eve vagyunk együtt, sosem volt egy latin szeretö tipus, de mostanra mar tenyleg semmi gyengedseg szenvedely nincs köztünk. Nem is vitatkozunk, van 2 gyerekünk, minden amugy idill, nagyon jokat kirandulunk nevetünk, filmezünk, sportolunk együtt de olyanok vagyunk mint ket barat/lakotars. Nagyon ritkan szexelünk (sose volt nalnk mindennapo szex) kb havonta 2x akkor is mindig ugyanugy. (bar ez sose volt maskepp). Nem is lenne ez baj, mert azt hiszem egyikünknek sincs igenye többre (mondjuk en el tudnam viselni, de hat eröltetni nem lehet, ha neki ekkora a libidoja) de csok, öleles, bok sincs semmi. Neha azt gondolom, hogy igy is oke, de neha meg nagyon hianyzik. Hiaba beszelek rola, mert akkor 1-2 hetig kicsit figyelmesebb, de nem fog megvaltozni szerintem soha. En 29 eves vagyok ö 34

2017. jún. 7. 10:27
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:

Én sem hiszem hogy megcsalna /#7/..

De számtalan probléma lehet a háttérben. Akár szervi baj is vagy valami frusztráció, ezt nektek kell tudni:)

beszélgess vele..! Lehet "csak" azt érzi elveszett az intimitás,...vagy túl sokat stresszel és fáradt.

2017. jún. 7. 11:50
 22/55 anonim ***** válasza:
22-es, itt csak az a baj, hogy nekem úgy tűnik, hogy a kérdezőnek többre lenne igénye.
2017. jún. 7. 12:11
 23/55 anonim ***** válasza:
100%
Működhet. Miért ne működhetne? Ha mindketten elfogadjátok ezt a helyzetet, akkor működik. Bár az is kérdés, mit értünk egyáltalán "működés" alatt.
2017. jún. 7. 12:12
 24/55 anonim ***** válasza:
0%
Ellaposodott az egész.Kívülről minden idilli,de semmi izgalom nincs.Még egy csöppnyi veszekedés se,ez tényleg olyan mint két jóbarát együtt.Ott vagy neki,nem kell már megküzdenie érted.A vadászösztönét kellene valahogy feléleszteni,hogy kimozduljon a nyugalmi állapotából.Hogy legyen egy picit féltékeny,ne érezzen biztosra mindent.De ha még ettől se fél hogy elveszíthet,ott gondok vannak.Gyengédséget nem lehet kierőszakolni a másikból.Egy férfinek nem havi 2 az igénye,még ha nem is egy latin szerető.Én is voltam biztos már hogy nem csal meg az adott párom,aztán csak kiderült ez-az.Így nem tudnék élni ahogy ti.Előbb-utóbb neked is ez még nagyobb gond lesz az idő múlásával.
2017. jún. 7. 12:56
 25/55 A kérdező kommentje:
ö sose lenne feltekeny, nem feltekeny tipus, mert azt mondta hogy megbizik bennem, es a feltekenyseg amugy is csak önbizalomhiany.
2017. jún. 7. 13:06
 26/55 anonim ***** válasza:

Nálunk is hasonló a helyzet...most agyalok én is a tiplizésen, még nincsen gyerek, megcsalni nem akarom. Pedig szeretem, de egyszerűen nem bírom tovább, a múltkor a vállamhoz ért egy random férfi, aki nem is tetszett és nagyon hevesen dobogni kezdett a szívem, zavarba jöttem egy sima érintéstől, annyira elszoktam tőle. :/

Pedig én nem vagyok egy bújós típus. Nem tudom mit tennék, ha gyerekeim lennének, az a baj, hogy egy életed van és azt így kell majd akkor leélned...vagy nem.

2017. jún. 7. 13:44
 27/55 anonim ***** válasza:
23-as, egyszer valaki megfogalmazta: a szex az ami a döccenőkön átsegíti a házasság szekerét...., de nem minden a szex..:) mondom úgy hogy mintha egy baknyúllal élnék együtt. vagy inkább duracell..
2017. jún. 7. 13:48
 28/55 anonim ***** válasza:
...és a 25-ös nagyon jól mondja, lehet hogy nagyon nyeregben érzi magát a férj...nekem az első házasságom volt ilyen sok év múlva. /És még hányan vannak így, sajnos..sokról hallok../
2017. jún. 7. 13:51
 29/55 anonim ***** válasza:

..önbizalomhiány lenne csak a féltékenység??:) Nagyon elnyomja magában az érzéseit a párod, szerintem mást is elnyom magában, lehet azért ilyen? Kicsit felszabadultabbnak kéne talán lennie ti értelmiségi pár vagytok, az jön le..:)

/??/

2017. jún. 7. 13:52
 30/55 anonim ***** válasza:

Az első perctől ilyen rossz volt vele a szex?

Az első perctől nem akar hozzád érni?

2017. jún. 7. 14:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!