Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek tartanád az ilyet? Mit...

Minek tartanád az ilyet? Mit gondolnál róla?

Figyelt kérdés
Akinek van egy ikertestvére az egy közösségiportálon a képén amivel az ikertestvérével van kiírná hogy az ikrek x&y.Nem tartanád beképzeltnek?Vagy valami hasonló?
2010. máj. 18. 09:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy téged akar(nak) bosszantani.
2010. máj. 18. 09:51
 12/20 anonim ***** válasza:
*na hagyjuk...! -.- :))))))))))))))))
2010. máj. 18. 09:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, a válaszadók kedvéért fejtsd ki részletesebben, mire gondolsz.

Láthatóan senki nem érti, hogy ha valaki az ikertestvérével közös képe alá odairja, hogy az ikrek és a nevüket, akkor az mitől lenne beképzelt.

Az ikrek valami irigylésre méltó állapot és ő gonosz, hogy ezzel felvág a nem ikrek előtt??? Vagy mi a szösz?

2010. máj. 18. 09:53
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem értem a kérdést...

Miben nyilvànul meg itt a beképzeltség, és ki a beképzelt???

2010. máj. 18. 09:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van kint közös kép a testvéremmel, bár mi nem vagyunk ikrek, de ettől még kiírtam, hogy "tesóm és én" és nem hiszem, hogy ettől beképzelt lennék, hiszen tényleg ő a testvérem. Esetleg azért is beképzelt lennék, mert van kép anyukámmal is, és ki van írva, hogy "anyukám és én"? Vagy nem értem, mi a baj azzal, hogy valaki egy rokonával közös fotót kitesz, és még azt is odaírja, hogy milyen fokú rokonságban vannak.
2010. máj. 18. 09:57
 16/20 A kérdező kommentje:
Bocsi,hogy nem részletesebben írtam ki a kérdést.Csak azért mert kiírtam a képre hogy az ikrek x&y.Mert volt már olyan aki azt mondta hogy mit nagyzolok,hogy ikrek vagyunk.De ha így van?Akkor miért baj hogy így írtam ki(neki)?
2010. máj. 18. 10:02
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Zavaros vagy :S
2010. máj. 18. 10:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Az illető nyilván egy magányos gyerek, aki irigyli, hogy van egy ikertestvéred. De hát ez már legyen az ő és a szülei gondja.
2010. máj. 18. 10:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem gáz! Miért lenne beképzelt?
2010. máj. 18. 10:40
 20/20 anonim ***** válasza:
nem rajolásként írtad ki, nem is tudom mit lehetne ezzel rajolni :D
2010. máj. 18. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!