Vannak mostohaszüleitek, mostohatestvéreitek?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyen a kapcsolatotok velük?2017. máj. 17. 19:22
1/6 anonim válasza:
Vannak. Viszonylag jó, de a féltékenység évtizedek óta jelen van. Sosem lesznek olyanok mint az igaziak 😕
2/6 anonim válasza:
A mostohaanyámat utálom - hosszú, manipulatív, kicsit beteg nő, aki mindenkit kontollál.
A mostohaöcséimmel viszont jó a viszont, bár jóval fiatalabbak nálam.
3/6 anonim válasza:
jaj, ne is mondd, most fejeztem be a korom felsúrolását, amit kiöntöttek, hogy dolgoztassanak :(
4/6 anonim válasza:
Fél tesóm 20 évvel idősebb, 2x láttam életembe. Jelenleg Spanyolországban él, nem jár haza, nem is beszélek vele.
5/6 anonim válasza:
Nekem csak mostohaapám van, jó a viszonyunk, 6 éves korom óta nevel. Testvérem nincsen.
6/6 anonim válasza:
Páromnak van mostohatesója, betegesen félti a lány és az anyja a vagyont, így eléggé rányomta a bélyeget a kapcsolatukra. Ráadásul a tesó exe már rég elmesélte a páromnak, hogy mindent ráírattak a tesóra, nehogy a párom valamit is örököljön az apja után, szóval nem is értem. Párom még célzást se tett soha, hogy kéne neki akár egy fillér is, megteremtette magának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!