Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, hogy zavar,...

Szerintetek gáz, hogy zavar, hogy a párom mindenhova kirakja a gyerekei képeit?

Figyelt kérdés
Mar van kirakva ami nem zavart, de most tobb helyre is kirakta, ès nekem ez kicsit sok mar mindenhol ezt latni, mivel mar amugy is felnottek nem laknak itt. Kisbabat varok, lehet , hogy most emiatt jobban zavar a dolog nem tudom, de nem akarom mindenhol ezeket a kolykoket latni. Gonosz vagyok? Ti szova tennetek?
2017. máj. 17. 18:44
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
39# látom nem bírod felfogni a lényeget... a kérdező párjának már van két gyereke neki ők a legfontosabbak a világon ÉS a születendő gyermeke.
2017. máj. 20. 18:15
 42/43 anonim ***** válasza:
52%
39# a másik meg, hogy szerintem a kérdezőnek szántad, hogy a kommunikáció nem az erőssége, mert ezt akár a párjával is megbeszélhetné :D illetve az empátiád inkább hagyjuk...
2017. máj. 20. 18:18
 43/43 anonim ***** válasza:
39 neked szántam, és nem tudom miért erőlteted azt a nézetet, hogy suegény kismama a férjének semmit nem számít csak a gyerekek a fontosak ő pedig sokadrendű személy. Elárulom neked azok kapcsolatok a sikeresek és ott a legboldogabb a gyerek is ahol a pár egymást szereti a legjobban nem a gyerekeket. A új baba pedig fontosabb lesz ha tetszik neked ha nem mert pici, védelemre szorul és együtt fog felnőni a papájával képzeld ebből adódik a probléma. Mert apuka ezt próbálja kompenzálni a képekkel. A kérdező meg tanácsot kért. Ez pont a jó kommunikáció jele. Te meg csak egy rosszindulatú unatkozó vagy aki a saját frisztrációját meg nyomorát próbálja itt levezetni. Tanácsolom kezdj valamit az életeddel, ahelyett, hogy másokat próbálsz megbántani, mert ez a viselkedés szánalmas. Most már felesleges is mert a kérdező szerintem már rég nem olvassa a kommenteket, így tovább engem sem érdekel. Mert veled ellentétben segíteni járok ide. Nem rosszimdulatú emberekkel vitatkozni.
2017. máj. 24. 09:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!