Szerintetek gáz, hogy zavar, hogy a párom mindenhova kirakja a gyerekei képeit?
Figyelt kérdés
Mar van kirakva ami nem zavart, de most tobb helyre is kirakta, ès nekem ez kicsit sok mar mindenhol ezt latni, mivel mar amugy is felnottek nem laknak itt. Kisbabat varok, lehet , hogy most emiatt jobban zavar a dolog nem tudom, de nem akarom mindenhol ezeket a kolykoket latni. Gonosz vagyok? Ti szova tennetek?2017. máj. 17. 18:44
31/43 anonim válasza:
29# nem kell szeretnie a párja gyerekeit, senki nem mondta. Csak el kéne fogadnia, hogy a pasinak az másik két gyerek is ugyanúgy gyereke és annyi képet rak ki a falra amennyit akar. És nem ártana azt is feldolgoznia, hogy az ő kis babócája semmivel sem különb. Igazad van abban, hogy ma már nem ritka, hogy úgy családot alapítanak az emberek. De ez nem azt jelenti, hogy ami volt az eltöröljük és mostantól ők hárman egy tündibündi kis család. Undorítónak tartom az ilyen nőket akik azt hiszik, hogy azért mert ők is szültek egy gyereket akkor az ő gyerekük az isten és az egyetlen....tök mindegy, hogy a "gyerekek" felnőttek vagy sem.
32/43 anonim válasza:
Pontosan. Arról nem is beszélve, hogy ha felnőtt gyerekei vannak, akkor ő már nem lesz fiatal apuka az új gyerekével, így a fiatalkori gyerkőcös emlékei mind a többi gyerekéhez kötődnek, gondolom jó ezekre gondolni. Nyugi, majd rak ki a közös gyereketekről is, azt jó lesz (bár gondolom a közös gyerek képét majd arany keretbe kell foglalni, és akkorában kell előhívatni, hogy a többi gyerek képét elnyomja).
33/43 A kérdező kommentje:
inkabb elhagyom az oldalt, mert ezek a hozzaszolasok sokkal gàzabbak, mint maga a kerdesem, szerintem! Normalisan is meglehetne fogalmazni , ha nem tartjatok jogosnak a problemat, de mindegy is! Ennyi boldogsaga legyen egy ket embernek. Aki nomalisan irt annak koszonom!
2017. máj. 18. 14:08
34/43 anonim válasza:
Jé, ami nem tetszik, törölteted?
Ráérek... hiába nézegetné albumban a gyerekeket, akkor azért rikácsolnál, mert mással tölti az idejét.
És igen, gonosz vagy és buta.
35/43 Pepe150408 válasza:
Az én férjemnek 4 lánya van az előző házasságából,abból már a legnagyobb férjnél..minden vágya az volt,hogy legyen egy fia és meg is lett tőlem!Nagyon szereti a kisfiút,de nem jobban,mint a többi négy lányt pedig hát nekünk ugye ő a közös,és hiába tudom,hogy ezt akarta mindennél jobban,mègse ér szarul,hogy nem ő a kedvenc..egyébként én nevelem a három lányát ès a közöd kisfiúnkat!Teljesen őszintén megmomdva szeretem a lányokat de természetesen ahhoz fel sem ér,amit a fiam iránt érzek!De én azt mondom inkább ne mond a férjednek,hogy mit érzel,mert ha nekem mondaná ezt egy másik férfi a fiamról biztos kivágnám,hogy a lába se érné a földet,mert szerintem egy szülő számára nincs fontosabb a gyerekeinél,mindegy,hogy kitől van!!
36/43 anonim válasza:
Az senkit nem zavar, hogy az alap probléma az volt, hogy túl sok a kép a gyerekekről.szó sem volt róla, hpgy nem szereti őket vagy nem fogadja el a kérdező. Miért kell hozzákölteni egy csomó rosszindulatú dolgot és minősíteni valakit. Már bocs de lehetne egy csomó kép kutyákról vagy macskákról is a lakásban. Akkor mit mondanátok? Nekem pl a nagyszüleimről van egy csomó kép. De ha a páromat zavarná egy részét eltenném mert érthető, hogy nem az ő rokonai és nincs kedve minden polcon nézni őket. Ennyi. A kérdező meg ne essen kétségbe a válaszok azok íróját minősítik. Vannak hülye rosszindulatú emberek...na.☺
37/43 anonim válasza:
36# azért mert olvasunk a sorok között. Olvasd már el újra, hogy mit írt ez a nő? Nem azt, hogy tele van aggatva a lakás képekkel és nincs egy szabad hely a falon....hanem, hogy nem akar ezekről a kölykökről ennyi képet, mikor nem is laknak már itt stb. Meg olyanokat is írt, hogy ha új pasija lenne az övéről se rakna ki annyit mert nem közös?? Érted a problémát??? Nem azzal van a baj, hogy soknak találja a képeket, hanem hogy süt az írásából, hogy többre tartja a közös gyereküket. Hányok az egésztől.
38/43 anonim válasza:
A 3-al korábbi hozzászólás szerzője vajon milyen ember lehet? Úgy képzelem ül a fotelban egész nap a gépe előtt megkeseredve és keresi a lehetőséget kit bánthat meg minősíthetetlen stílusban. Szerintem szoruljatott volna belé annyi lelkiismeret, hogy egy hozzá hasonló vetélytársat keres, nem egy kismama életét próbálja megkeseríteni. Szégyen és gyalázat itt néhány komment. Nincs jobb dolgotok mint gyűlölködni? Szépen süt a nap ki lehet menni a szabadba. Higgyétek el jobbat tesz mint a gép előtti gonoszkodás. A kismamának és babának pedig minden jót kívánok, remélem sikerül megoldani a problémát 😚
39/43 anonim válasza:
Persze, hogy többre tarja, hiszen az ő első gyermeke. Akit a legjobban fog szeretni ezen a világon? Mi van ebben furcsa? A többi gyereket is elfogadja azt is hogy vannak róluk fotók csak ne legyen olyan sok, mert már zavaró a mennyiség. Ebben nincs semmi rossz. És mi az, hogy ez a nő? Semmi bűnt nem követett el, hogy megbélyegezd. Valószínűnek tartom nem elvált szülők gyermeke vagy és ilyen helyzetben sem voltál még soha. Ha igen akkor meg fogadd el, hogy minden ember más és senki nem tökéletes. Ki ebben jobb ki abban. Neked pl a kommunikáció és az empátia nem az erősséged.
40/43 anonim válasza:
De nem is a kérdező rakja ki a kèpeket, hanem a férje- akinek viszont azok ugyanolyan èdes gyermekei mint a most születendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!