Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, hogy zavar,...

Szerintetek gáz, hogy zavar, hogy a párom mindenhova kirakja a gyerekei képeit?

Figyelt kérdés
Mar van kirakva ami nem zavart, de most tobb helyre is kirakta, ès nekem ez kicsit sok mar mindenhol ezt latni, mivel mar amugy is felnottek nem laknak itt. Kisbabat varok, lehet , hogy most emiatt jobban zavar a dolog nem tudom, de nem akarom mindenhol ezeket a kolykoket latni. Gonosz vagyok? Ti szova tennetek?
2017. máj. 17. 18:44
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
32%

eleve nem mindenki szereti a képeket kitenni

ha nincs velük olyan bensőséges viszonyod, hogy már-már mostohagyerekeidként szeret őket, érthető, ha idegen, és kicsit idegesít.

Hogy mégse legyen éle a dolognak, és ne legyen belőle konfliktus, én a helyedben úgy tálalnám a páromnak, hogy idegennek érzem ugyan ezeket a képeket, de ha csinálnánk pár új családi képet, közösen a gyerekekkel, azok neked is jelentenének valamit. (Valószínűleg tényleg így is lenne...)

2017. máj. 17. 19:10
 12/43 anonim ***** válasza:
70%
Igen gáz, ők a férjed gyerekei. Inkább örülj, hogy szereti őket, és törődik velük. Ha esetleg ti elváltok akkor nem szeretnéd hogy a közös gyereketeket is így szeresse és képet rakjon ki róla?
2017. máj. 17. 19:11
 13/43 A kérdező kommentje:
Mindegy, ugy dontottem nem teszem szòvà! De egyebkent nem kertem, hogy maskent kezelje a kozos gyerekunket! De mivel nem en vagyok az anyjuk es kozos hazban elunk ugy gondolom, hogy nem kellene tulzasba esni.. szerintem tudni kell mèrlegelni, es belehet tenni egy albumba es es megnezni minden nap ha akarja! Egyebkent ennyi kepet valoszinu a sajatomrol sem fogok kitenni mert akkor mar tenyleg tele lenne a haz kepekkel!
2017. máj. 17. 19:13
 14/43 anonim ***** válasza:
86%
Minden gyereke ugyanúgy a gyereke. És mivel nem veletek élnek, gondolom hiányoznak neki, szereti őket, és büszke rájuk. Te választottál gyerekes pasit. Ha elfogadtad a pasit, el kell fogadnod a gyerekeit is, neki ők fontosak. Az előző kapcsolatából született gyerekek se érnek kevesebbet, mint a veled közös. Örülj, hogy csak a képeket kell látnod, és nem költöznek hozzátok, mert az is előfordulhat. Neked se esne jól fordított helyzetben a dolog.
2017. máj. 17. 19:21
 15/43 anonim ***** válasza:
54%
Hány évesek?
2017. máj. 17. 19:39
 16/43 anonim ***** válasza:
35%
Ha valami zavar akkor jobb azt őszintén megbeszélni, különben észrevétlenül fog megjelenni ez a probléma a viselkedésedben. Ami nem vezet semmi jóra. Lehet azért zavar mert érthető módon azt szeretnéd ha a közös gyerek lenne az első és téged háttérbe szorítanak ezek a képek. Különösen most, hogy babát vársz és érzékenyebb vagy. Kedves stílisban érthetően elmomdva.a.problémát, ha egy normális párod van lehet meg tudjátok ezt beszélni és vagy nem fognak már zavarni a fotók vagy eltesz belőlük párat. Nem vagy szemét, ezek normális érzések. Legjobb ha mimden problémát megbeszéltek mielőtt elfajulnak az érzések. Hiszen erről szól egy kapcsolat ☺ egyébként meg a közös baba lesz az első aki vele nő fel. Valószínű ezt már ő is érzi ésvtudat alatt így próbál kompemzálni. Ez egy nagyon nehéz helyzet mindenkinek.Bár ha ezt így megérted és el tudod fogadni akkor lehet meg is oldódott a probléma. ☺
2017. máj. 17. 19:42
 17/43 A kérdező kommentje:
Kedved utolso! Nagyon jol estek a szavaid! Koszonom! Maris jobban vagyok! Felnottek a gyerekei. 25 ev alattiak.
2017. máj. 17. 19:47
 18/43 anonim ***** válasza:
80%

Hű, 16, hiába csomagolod cukormázba, igenis gáz, ha egy felnőtt nő féltékeny két majdnem felnőtt ember fotóira.

Kérdező, neked a te egyetlen gyereked szent, neki meg a másik kettő is.

2017. máj. 17. 19:59
 19/43 anonim ***** válasza:
86%

18#

Annyira nem lehet felnőtt nő, ha egyszer a párja gyerekei már felnőttek, ő meg most terhes. Klasszikus "kapuzárási pánikos-jómódú ötvenes, meg a fiatal babája, aki gyorsan odaszüli a trónörököst" eset. Nyilván a saját házát úgy dekorálja a fószer, ahogy akarja, kiscsillagunkat az zavarja, hogy ő is szeretné magának mindazt, amit a férfi összehordott, de a felnőtt gyerekek képe emlékezteti rá, hogy mi a szerepe ebben a sztoriban...

2017. máj. 17. 20:07
 20/43 anonim ***** válasza:
83%
A férjemnek van két gyereke az előző házasságából, de esküszöm, nem értem a problémádat.
2017. máj. 17. 20:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!