Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, hogy zavar,...

Szerintetek gáz, hogy zavar, hogy a párom mindenhova kirakja a gyerekei képeit?

Figyelt kérdés
Mar van kirakva ami nem zavart, de most tobb helyre is kirakta, ès nekem ez kicsit sok mar mindenhol ezt latni, mivel mar amugy is felnottek nem laknak itt. Kisbabat varok, lehet , hogy most emiatt jobban zavar a dolog nem tudom, de nem akarom mindenhol ezeket a kolykoket latni. Gonosz vagyok? Ti szova tennetek?
2017. máj. 17. 18:44
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

19#

Te elegge ostoba vagy, hogy nem is tudsz semmit arrol, hogy mi a helyzet, de te szepen kitalalsz egy sztorit magadnak! Sugarzik beloled a rosszindulat! Szanalmas es gusztustalan a hozzaszolasod. 34 eves vagyok es, mint irtam a haz kozos!

2017. máj. 17. 20:18
 22/43 anonim ***** válasza:
74%
Mostmár!
2017. máj. 17. 21:24
 23/43 anonim ***** válasza:
81%
Ha ez korábban nem zavart, akkor lehet hogy tényleg csak a terhesség miatt vagy érzékenyebb. Szerintem adj időt magadnak és később gondold át újra. Más helyzetben másképp látjuk a dolgokat. A férjednek valamiért szüksége volt erre, ki tudja mi volt ennek a legbelső indoka?! lehet hogy megkönnyebbült ettől és fogalma sincs arról, hogy közben neked ez bántó. Így ismeretlenül az a személyes véleményem, hogy nem kéne megfosztanod ettől. Ne gondolkodj azon, hogy miért kell ez neki, kell és kész. Ha szeret téged/titeket, akkor nem is fontos
2017. máj. 17. 23:13
 24/43 anonim ***** válasza:
76%

19#

Sajnos -cáfolat hiányában- nagyon úgy tűnik, hogy a 19-es hozzászóló látja jól a szitut.

De nyugi kérdező!

Ha a két 25 éves gyerekét is fel tudta nevelni a párod, akkor előbb-utóbb a te hisztiden is úrrá lesz...

2017. máj. 18. 07:09
 25/43 anonim ***** válasza:
79%
Amikor felcsinált téged még nem tudtad, hogy vannak gyerekei??
2017. máj. 18. 07:49
 26/43 anonim ***** válasza:
54%

te jöttél úgy össze vele és tudtad a "kölykeiről"... no komment.

alap, hogy szereti őket, ha vele laknak, ha nem.

gondolom, ha esetleg elhagy akkor a közös "kölykötökről" se tegyen ki képet.. az a gyerek se különb!

2017. máj. 18. 09:19
 27/43 anonim ***** válasza:
78%
Én az őszinte beszélgetés híve vagyok, de nagyon okosan teszed, ha ezt mégsem teszed szóvá, mert csak lejáratnád magad vele. Ultra gáz!!! Légy felnőtt, és légy úrrá az érzéseiden!
2017. máj. 18. 10:18
 28/43 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, te hülye vagy. Mondok valamit: te a nője vagy, a gyerekei pedig a gyerekei, így MINDIG fontosabbak lesznek nálad. Ez nem esett le, amikor összejöttetek? Szerintem ne hozd fel, mert oltári balhé lesz belőle (jogosan).
2017. máj. 18. 10:30
 29/43 anonim ***** válasza:
23%

Itt mindenkinek katasztrófa az élete, hogy csak rosszindulatú megjegyzést tud írni? Szörnyű ezt olvasni. Sajnos a mai világban már gyakori, hogy párok úk családot alapítanak sok a mostohaszülő, mostohatestvér. Érzelmileg ezt nagyon nehéz kezelni. A kérdező segítséget kért. Ha nem tudszcsegíteni ne írj és ne ítélkezz

Egyébként fotókról volt szó nem arról, hogy nem szereti a párja gyerekeit. Pedig még az is normális volna. Vagy szeretünk valakit vagy nem....ezt nem lehet irányítani. Ha egy probléma annyira zavar, hogy itt kérsz segítséget akkor meg kell beszélni és meg kell oldani. Felesleges örlődni miatta hónapokon éveken át.

2017. máj. 18. 11:31
 30/43 anonim ***** válasza:
67%
Nem csak gonosz vagy hanem undorító is. Nem tudom miért érzed úgy, hogy a te gyereked egy hangyafas.z.nyit is többet ér mint a másik kettő. Azért mert közös? És ez ki a f.s.zt érdekel? Még téged is elhagyhat. Neki ugyanúgy 1 a háromból. Szánalmas vagy, hogy zavarnak a fotók. A születendő gyermeked remélhetőleg az apjával fog felnőni, de lehet , hogy a másik két gyereke életében nem mindig volt jelen és téged zavar, hogy kirakott pár fotót? Nem akarok rosszat neked de kipróbálhatnád milyen amikor otthagynak egy gyerekkel és apukának "új családja" lesz. Lehet akkor máshogy gondolkodnál. De k.urvára remélem ,hogy nem így lesz mert ezek szerint te a saját gyerekedet is háttérbe szorítanád ha új kapcsolatod lenne és egy másik pasitól is lenne gyereked, mert hát az közös...
2017. máj. 18. 11:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!