8 általánossal, lakás, biztosjjövedelem nélkül miért szülnek észnélkül egyesek? Büszkén töltik fel facebookra, hogy főállású anyák lettek.
ez mindig igy volt az alja szaporodik naluk a mennyiseg fontosabb mint a minoseg.
Eletcel hianya az ok Egy ember fontos akar lenni egy gyereknek szugsege van szuleire igy fontosnak erezheti magat.ezen kivul a fog gatlo draga az abortusz is
Szomoru valosag
Én sem értem az ilyet. Van pár ilyen ismerősöm nekem is. Az egyik csaj 19 éves, 8 általánosa van és 17 évesen szült egy gyereket. A másik csaj meg 18 éves, csak másfél éve van együtt a barátjával, szintén 8 általánosa van és úgyszintén terhes. A harmadik pedig szintén 8 általánossal rendelkező 18 éves csaj, aki nincs több mint 1 éve együtt az aktuális párjával és folyamat rakogatnak fel mindhárman képeket.
Nem tudom, nekem az fontos lenne, hogy ne 8 általánosom legyen, normális munkát és házat szeretnék és nem 1-1,5 éves kapcsolatra vállalnék gyereket. Annyira meggondolatlan pár ember.
Hányszor kérdeztem magamban én is ugyanezt! Közvetlen közelről volt szerencsém látni egy ilyen családot: immár 7 gyerek, szülőknek még szakmájuk sincs, mert a szakközepet sem végezték el. A gyerekek éheznek (tudom, mert hozzánk jártak át enni), tetvesek, nem foglalkoznak velük, soha egy mesét nem olvastak nekik, nem beszélgetnek velük, ordítoznak velük, papucsban rohangálnak az utcán télvíz idején, az iskolából kimaradnak. Sorolhatnám, higgyétek el, naphosszat a konkrét történeteket…
És igen, jönnek a szájkaratésok és jól megmondják, hogy nemcsak a gazdagok kiváltsága gyereket szülni. Ja, csak éppen érdekes, mi sem voltunk sosem gazdagok, sőt. Anyám-apám három műszakban robotolt a gyárban, de volt hitelmentes házunk, mindig volt mit enni és normálisan jártam iskolába, elmehettem színházba, moziba, néha eljutottunk nyaralni, voltak élményeim, sportolhattam stb. Szerintem ez volna a normális. Ehhez képest ezeknek a gyerekeknek még normális ruháik sincsenek, mert szakadt göncökben járnak.
És aki szerint nem baj, nem ez a fontos, annak nem kívánok mást, mint hogy tapasztalja meg gyerekként, milyen a putriban, mikor azt látod, hogy a szomszéd vagy az iskolatársak mennek ide-oda, te meg enni nem tudsz rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!