Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (többi lent)

Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

A barátommal féléve vagyok együtt,most lesz a szülinapom,és már egy jóideje megmondtam a szüleimnek hogy erre a szülinapra ottalvást tervezünk a barátomnál.Egészen eddig nem mondtak semmit,aztán most egy héttel az ,,esemény" elött közlik hogy nem,és ha elmegyek súlyós következményeik lesznek.Megmondtam nekik,mégis mivel akarnak rám hatással lenni?Pénzt ritkán adtak,anyám szinte sose,nyáron dolgozni megyek szóval ezzel nem nagyon tudnak nekem ellent parancsolni.A jövő évi tankönyvek fizetését gondolom ki kell fizetniük...szóval egyéb dolog nem hinném hogy fontos lenne,amivel tudnának zsarolni.

Ez az ottalvás fontos lenne.Meg kell szokniuk hogy nyáron nem csak egyszer,hanem hetente is elmegyek ottaludni hozzá,hiszen a nyáron megkeresett pénzből utazgatnék az országban barátommal és a barátaimmal,és sokszor aludnék nála..

ezt eléggé zavarosan fogalmaztam,de igyekeztem nagy vonalakba leírni.

2017. máj. 9. 17:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
szerintem kettőnk közül én tudom jobban hogy mit akarok aznap csinálni.Én szeretem a szüleim,semmi bajom nincs velük,de ezt had en döntsem mar el hogy szülinapomkor ottalszok e vagy sem.egyszeri alkalom lenne,nem szalltam el a földtöl,eddig mindig segitettem neki,és az a hala hogy 90%-ban eltiltanak mindentől?Ennyire ne feltsenek mar..
2017. máj. 10. 13:17
 12/18 anonim ***** válasza:

"de ezt had en döntsem mar el hogy szülinapomkor ottalszok e vagy sem.egyszeri alkalom lenne"

"Meg kell szokniuk hogy nyáron nem csak egyszer,hanem hetente is elmegyek ottaludni hozzá"

Ellentmondasz magadnak. És nem kell semmit megszokniuk, ugyanis ők döntenek, nem te.

2017. máj. 10. 14:41
 13/18 A kérdező kommentje:
mivel a nyáron én fedezem a kölcségeim ezért nem.és igen.suliidőbe nem alszok nala.a nyaron viszont nincs ok amiert ne lehetnék nála.ja igen,16 vagyok.és?már lefeküdtünk,és nem az lenne a szándékom minden este.kicsit sem olyanok vagyunk mint amilyennek megiteltek.bele se láttok az életembe,nem tudjátok mi hogyan van és ki min megy keresztul.de forduljatok csak ellenem,az anyukak tartsanak össze xd
2017. máj. 10. 15:35
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát akinek 16 évesen csak a kolbászon jár az esze, az ne bizonygasson semmit. Lehet újat mondok, de még mindig te vagy al eltartott kiskorú, így nem te parancsolgatsz a szüleidnek..vagy külön lehet ám költözni és eltartani magadat..akkor az alá fekszel aki alá akarsz. A szüleidnek is jobb lenne nélküled elhiheted.
2017. máj. 10. 15:48
 15/18 A kérdező kommentje:
egyikötök se ertelmes.esküszöm egy gyerek többet fog fel mint ti. xd nem a szex miatt vagyok vele.tudtommal egyikötök se lat bele a kapcsolatomba,mit kell elöre megitelkezni?
2017. máj. 10. 17:03
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, te kerdeztel itt tolunk. Mi valaszolunk. Nem tehetunk rola hogy ez neked nem tetszik. Valoszinuleg ez a szulinapos ottalvas azert lett felfujva mer hasonlo hangnemben kozolted a szuleiddel mint itt veluk... vagyis kesz tenyek ele allitottad oket. Nem hiszem, ha te olyan jo tanulo lennel, ha a baratod egy rendes srac akit bemutattal a szuleidnek es tenyleg jo hatassal van rad akkor pont hogy eltiltananak tole. Ezen gondolkodjal egy picit, a szuleid nem veletlenul szigoritanak, azert teszik mert latjak hogy maskepp sajnos nem lehet rad hatni.
2017. máj. 11. 18:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne játssz felnőttest gyerekként és problémás megoldva. Vagy csináld jól, és költözz el, tartsd el magad. Vagy ahhoz még nem vagy felnőtt? csak a kolbászoláshoz?
2017. máj. 11. 19:18
 18/18 A kérdező kommentje:
utolso elotti kommentelő.én megkérdeztem tőluk nromalisan de nemet mondtak-de már mindegy,megtortent.utolso kommentes egyedul sajnos anyukadek kolbaszoltak,mielott te megszülettél,nem pedig en
2017. máj. 18. 20:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!