Mit tegyek? (többi lent)
A barátommal féléve vagyok együtt,most lesz a szülinapom,és már egy jóideje megmondtam a szüleimnek hogy erre a szülinapra ottalvást tervezünk a barátomnál.Egészen eddig nem mondtak semmit,aztán most egy héttel az ,,esemény" elött közlik hogy nem,és ha elmegyek súlyós következményeik lesznek.Megmondtam nekik,mégis mivel akarnak rám hatással lenni?Pénzt ritkán adtak,anyám szinte sose,nyáron dolgozni megyek szóval ezzel nem nagyon tudnak nekem ellent parancsolni.A jövő évi tankönyvek fizetését gondolom ki kell fizetniük...szóval egyéb dolog nem hinném hogy fontos lenne,amivel tudnának zsarolni.
Ez az ottalvás fontos lenne.Meg kell szokniuk hogy nyáron nem csak egyszer,hanem hetente is elmegyek ottaludni hozzá,hiszen a nyáron megkeresett pénzből utazgatnék az országban barátommal és a barátaimmal,és sokszor aludnék nála..
ezt eléggé zavarosan fogalmaztam,de igyekeztem nagy vonalakba leírni.
"de ezt had en döntsem mar el hogy szülinapomkor ottalszok e vagy sem.egyszeri alkalom lenne"
"Meg kell szokniuk hogy nyáron nem csak egyszer,hanem hetente is elmegyek ottaludni hozzá"
Ellentmondasz magadnak. És nem kell semmit megszokniuk, ugyanis ők döntenek, nem te.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!