Járnál olyannal, aki ritkán (csak bulikban) drogozik? Amúgy hétköznap nem, dolgozik.
Mikor összejöttünk a párommal ő is néha néha drogozott általában csak bulikban. Én megmondtam, hogy én sem teszem ő sem tegye. Nekem szerencsém volt mert hallgatott rám, és teljesen leszokott de sajna ez ritka.
Szóval inkább nem!
Igen, valóban vannak fenntartásaim a drogosokkal, eddig szóba se álltam ilyennel. Most ő megtetszett, normális körőlmények között találkoztam vele, utána kérdeztem rá erre. Jókat beszélgettünk, és próbáltam arra gondolni, hogy nem olyan gáz, de be kell látnom, hogynagyon gáz:S
Meg a válaszok is egyértelműek.
nagyon általánosítotok.
évek óta kb havi szinten, mégsem lett gyakoribb.. és a barátnő sincs kiakadva, mert ismer.
szerintem is utolsónál ott a pont. Attól,hogy valaki kipróbált drogokat,esetleg alkalmi szerhasználó,nem nevezném drogosnak.Ilyen alapon,aki meg alkoholt fogyaszt néha,az alkoholista...
Az sem mindegy,hogy mit,mennyit,milyen a személyisége..Ez ennél sokkal összetettebb,minthogy igen vagy nem...Ha nálad nem fér bele,ne járj vele,ne mástól kérj tanácsot ilyen téren,hiszen a Te kapcsolatod lesz,TE leszel a baránője,nem x meg y,aki válaszolt neked a gyakorikérdéseken...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!