A családod tisztán hagyja maga után a wc-t?
Szüleid, gyerekeid,testvéred, párod...
Volt-e már ilyenből konfliktus?
Ne nevess ki, sajnos nálunk ez egy állandó probléma.
Van két bátyám és egy nővérem, illetve anyukám.
Nálunk szerencsére nincsenek ilyen jellegű problémák.
8. vagyok. Igazad lehet 9.
De ez a kérdés nem igy lett kiirva, le lett röviditve?
EZT hogy lehet megcsinálni?
Nálunk időnként a férjem éjjel, ha félálomban megy ki, nem húzza le rendesen, mármint megnyomja a gombot, de épp csak egy kicsit, és így csak pár csepp víz jön a tartályból, nem öblíti le rendesen. Valamint időnként a wc kefét sem használja olyan alaposan, ahogyan kéne.
Nem olyan egetverő dolgok ezek, mert alapból nem igénytelen, csak néha szórakozott, de engem baromira zavar az ilyesmi, a wc tisztaságára nagyon háklis vagyok, és nagyon érzékeny vagyok a szagokra. Arra is rávettem, hogy ülve pisiljen itthon, és a fiamat is így szoktattam, és alap, hogy ők is megtörlik magukat pisilés után, nagydolog után pedig nedves törlőkendőt használunk. Nem vagyok tisztaságmániás, például az nem igazán zavar, ha poros a szekrény teteje, vagy esőcseppes az ablak :) De a fürdő és elsősorban a wc legyen higiénikus.
Ha csak figyelmetlenek, helyezz ki méretes tacepaókat az ajtóra, hogy mikor kilépnének, vegyék észre. Rajzos, piros betűs plakátok a leghatásosabbak. Nálunk bevált.
Ha egyszerűen derogál nekik a WC kefe használata, mert szerintük ez a takarítónő dolga, akkor vagy vállalod ezt a szerepet, vagy harcot hirdetsz, és pl. csak magad előtt takarítod a WC-t, és koszosan hagyod ott. Ha durva akarsz lenni, akkor még koszosabban. Pár hét után megpróbálhatod újra tárgyalni a feltételeket.
Esetleg bejelented, hogy szervezel egy bejárónőt a WC takarítására, akik nem pucolják maguk után, összeadhatják a pénzt a bérére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!