Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családod tisztán hagyja...

A családod tisztán hagyja maga után a wc-t?

Figyelt kérdés

Szüleid, gyerekeid,testvéred, párod...

Volt-e már ilyenből konfliktus?

Ne nevess ki, sajnos nálunk ez egy állandó probléma.

2017. ápr. 21. 20:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
Persze! Főleg amikor a nővérem bennhagyja a vért a budiban, meg amikor a véres nedves törlőkendő ott van a fedél nélküli kukában.... Guszta... Vagy a betétet nem csavarja össze.. Szintén nyitott kuka.. Apám bennt hagyja néha a szart, de a nővérem irdatlan.
2017. ápr. 21. 22:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Van két bátyám és egy nővérem, illetve anyukám.

Nálunk szerencsére nincsenek ilyen jellegű problémák.

2017. ápr. 22. 02:51
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Még nem sikerült rájönnöm, hogy a család melyik tagja hagyja rendszeres a WC-ben a pisit (vagy anyám vagy apám), de irdatlan gusztustalannak találom.
2017. ápr. 22. 06:09
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
Igen, semmi probléma nincs ezzel, szerencsére. Soha nem megyek be árulkodó jelet észlelve, a vécékefe megbecsült tárgy nálunk. Az egyik válaszoló nővére meg a menstruációs cuccaival... fujj. Őszintén csodálkozok rajta, hogy családon belül ilyen eltérőek lehetnek az igényszintek.
2017. ápr. 22. 07:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

8. vagyok. Igazad lehet 9.

De ez a kérdés nem igy lett kiirva, le lett röviditve?

EZT hogy lehet megcsinálni?

2017. ápr. 22. 07:50
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

Nálunk időnként a férjem éjjel, ha félálomban megy ki, nem húzza le rendesen, mármint megnyomja a gombot, de épp csak egy kicsit, és így csak pár csepp víz jön a tartályból, nem öblíti le rendesen. Valamint időnként a wc kefét sem használja olyan alaposan, ahogyan kéne.

Nem olyan egetverő dolgok ezek, mert alapból nem igénytelen, csak néha szórakozott, de engem baromira zavar az ilyesmi, a wc tisztaságára nagyon háklis vagyok, és nagyon érzékeny vagyok a szagokra. Arra is rávettem, hogy ülve pisiljen itthon, és a fiamat is így szoktattam, és alap, hogy ők is megtörlik magukat pisilés után, nagydolog után pedig nedves törlőkendőt használunk. Nem vagyok tisztaságmániás, például az nem igazán zavar, ha poros a szekrény teteje, vagy esőcseppes az ablak :) De a fürdő és elsősorban a wc legyen higiénikus.

2017. ápr. 22. 11:02
 17/20 Metionin ***** válasza:
100%
Anyám igen, apám viszont rendszeresen nem húzza le. Volt belőle balhé nem egyszer de a dolog változatlan maradt. Ami még bosszant, hogy nem mosnak kezet wc után és engem tartanak finnyásnak, amikor szólok.
2017. ápr. 22. 14:16
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
nálunk a munkahelyen is csúnyán hagyják páran. igazából minden nap van olyan, hogy koszos wc-t látok.
2017. ápr. 25. 22:09
 19/20 anonim ***** válasza:
uh nemar...ez alap dolog hogy tisztan hagyja el az ember a WC-t. ez nagyon gaz. neveld meg oket.
2017. ápr. 26. 00:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha csak figyelmetlenek, helyezz ki méretes tacepaókat az ajtóra, hogy mikor kilépnének, vegyék észre. Rajzos, piros betűs plakátok a leghatásosabbak. Nálunk bevált.

Ha egyszerűen derogál nekik a WC kefe használata, mert szerintük ez a takarítónő dolga, akkor vagy vállalod ezt a szerepet, vagy harcot hirdetsz, és pl. csak magad előtt takarítod a WC-t, és koszosan hagyod ott. Ha durva akarsz lenni, akkor még koszosabban. Pár hét után megpróbálhatod újra tárgyalni a feltételeket.

Esetleg bejelented, hogy szervezel egy bejárónőt a WC takarítására, akik nem pucolják maguk után, összeadhatják a pénzt a bérére.

2017. ápr. 26. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!