Jogosan ordibált össze a párom?
Az előbb elkezdett velem ordibálni a párom. Mondta, hogy hétvégén csinálják a kocsit a haverjával (vmi a kipufogóval van) Én mondtam, hogy jobb lenne szerelővel csináltatni, nehogy még nagyobb baja legyen.(nem állunk túl jól anyagilag, de azért..) Erre elkezdett velem ordítani. Én meg csak pislogtam, sírhatnékom lett. Fel sem fogtam mit mond, csak, hogy, hogy mondja. Bementem a másik szobába, mondtam, hogy velem ne beszéljen így. Majd rá 20 percre bejött, hogy mehetünk, mit tudom én hova. Mondtam, hogy kérjen bocsánatot, nem beszélhet így velem. Azt mondta, ha én beszélhetek ilyen hülyeséget, akkor van. És kiment. Engem meg elkapott a sírás. Tényleg jogos?
22/L
Nézőpont 1: Bár én fiú vagyok, mégis azt gondolom, hogy a sértéseket (pláne ezt) nem sztrájkkal, meg durcával kell megoldani. Egy izmosabb saller helyreteszi, vagy ha ennek nem vagy híve, akkor tárgyilagosan, határozottan mondd meg neki, hogy nem a valagából rángatott ki, te csak jót akartál.
Nézőpont 2: másrészről ha ő azt akarja (bármilyen okból kifolyólag), hogy ők szereljék meg (mert értenek hozzá, mert közben hülyülnek vagy söröznek, vagy csak épp a pénz miatt), nem kell látszólagos jószándék mögé bújva felesleges kérdéseket feltenni, pláne ilyet. Miért? Mert ezzel azt vetíted előre, hogy ő vagy a haver dilettáns.
Ezzel csak azt akartam írni, bőven többesélyes ez az egész most.
Egy párkapcsolat egyik leglényegesebb pontja az egymás iránti KÖLCSÖNÖS tisztelet. Ha ezt az egyik fél nem adja meg, ott komoly gondok vannak. Én lehet h veszekszek a párommal, elmondom ha valami nem tetszik, de h ordítozzak vele? Soha. Ő viszont úgy, ha baja van elmondja, szócsatázás stb, de egyszer nem engedte még meg magának h ordítozzon velem. Ki is buknék mert én mindent megteszek érte, egyáltalán nem érdemelném meg. És sztem ezt te sem érdemled meg!! Vagy nagyon el vagy nyomva a kapcsolatba, vagy túl sok mindent ráhagysz. Most hagyd a fenébe a dolgot, de ha megint ordítozna veled mondd neki h ordítozzon inkább a haverjával, de ne veled, mert te ezt nem vagy hajlandó eltűrni nő létedre. Állj ki magadért, más nem fog helyetted!!!!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!