Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire befolyásolja a...

Mennyire befolyásolja a családod az étkezési szokásaidat? Támogatnak, ha fogyni vágysz vagy egészségesebben enni?

Figyelt kérdés

Azért kérdem, mert kíváncsi vagyok, mennyire általános jelenség az, ami nálunk zajlik. Következő;

Nagyon magas a koleszterinem és min. 10 kg-ot le kéne adnom. Nem is éreztem mér jól magam a testemben egy ideje, szóval tisztítókúrába, fogyókúrába kezdtem.

Ez azt jelenti konkrétan, hogy reggeli mindig grapefruit, sok fogás helyett salátát eszem, több zöldségből áll az ebédem, este 6 után nem eszem. Kiiktattam a kenyeret, tésztát, zsíros kajákat.

Mióta ez van állandóan szekálnak, abszolút nem támogatnak, sőt, inkább támadnak. Anyám piszkál, hogy dagadt vagyok, de besértődik, ha nem kóstolom meg a diós kalácsot, nem eszem meg a krumplis tésztát stb.

Nálatok van ilyen probléma?

2017. márc. 27. 10:48
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Eddig - 3 kg, de nagyon csalókás, nem is "mérlegelek" annyit, mivel ha beviszek mondjuk egy nap 3 liter folyadékot, de nem járok ki annyiszor wc-ra, estére már 2 kilóval többet mutat.
2017. máj. 6. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!