Szabad ennek örülni?
Figyelt kérdés
Kaptam az előbb egy bókot. Valaki az orra alatt morogta de én meghallottam. :) Valahogy olyan jól esett. Talán mert tavasz van? 37/N2010. máj. 11. 13:41
1/13 anonim válasza:
Ez de aranyos! Persze hogy örülj neki! :))
16/l
3/13 anonim válasza:
Én minden bóknak úgy tudok örülni,mint 16 évesen.Szóval,örülj,mosolyogj csak! :-)
4/13 anonim válasza:
Azok szoktak bokolni, akik oromet akarnak okozni, ugyhogy batran orulj neki es mosolyogj, igy szep az elet!
5/13 anonim válasza:
miért ne szabadna? annyi negatívum éri az embert, ha bosszankodsz a negatív "bók " miatt, akkor miért ne örülnél ha valaki jót mond?
6/13 anonim válasza:
Egy kedves szó, egy bók sokszor egy egész napot széppé tehet. Naná, hogy szabad, sőt: kell is ennek örülni.
8/13 anonim válasza:
Én egy kedves bók után még órákig képes vagyok mosolyogni, nagyon jól esik egy nőnek :)
9/13 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok! :)) Ennyi pozitív válasz. Egyébként lassan 1 órája volt és még mindig fülig ér a szám.
2010. máj. 11. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!