Vállalnátok babát 35 fölött? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Nem. Egyrészt mert ebben a korban már lehetnek egészségügyi kockázatok,fenáll a veszélye,hogy a baba nem lesz egészséges,jobban,mint a fiatalabb anyukáknál.
De leginkább azért nem,mert idős lennék,amikor ő 20 éves.
Ma egy fiatal 20 évesen még eléggé gyerek,akit a szülőknek kell eltartani,és a gondolkodásuk is egészen más,mint egy 55 éves anyukának,vagy a még idősebb apukának.Sokkal több a konfliktus helyzet,és a gyerek is cikinek tartja valahol megjelenni a szülőkkel,mert a haverjai a nagyszüleinek nézik őket.
Ezt látom a gyerekeim haverjainál.
Természetesen mindenkinek joga eldönteni,hogy mikor vállal gyereket.
Már megint hülyeségeket beszéltek...és ha valaki 35 évesen találja meg az igazit, akkor ne szüljön gyereket?:O
Mert 53 lesz mikor a gyerek érettségizik?
Különben is, ma sok csinos fiatalos anyuka van, akik még 50-es éveikben is jobban néznek ki, mint elődeik 35 évesen...
Igen.
Így is terveztem, de apa akkor már nem akart/nagy a korkülönbség köztünk/,és Ő nyert:) így most várom a 3-at.
30 vagyok.
20 heteske.
A nyugati országokban az a normális, hogy egy nö 30 felett szüli a gyerekeket, aki ennél fiatalabb, azt igencsak elitélik, mert bizonytalan körülmények közé szül gyereket. (Ugyanis olyan nem igazán van, hogy ennél korábban megvannak a biztos lehetöségek arra, hogy egy vagy több gyereket felneveljenek.)
Az egészségügyi kockázat 40 alatt jóformán nem nagyobb, mint korábban. Az sem érv, hogy egy 20 éves nem tud kijönni egy 50 körüli szülövel - egy 40 körüli ugyanolyan probéma a kamaszkorban (ha csak itt elolvassátok az ezzel foglalkozó kérdéseket, akkor látható, hogy a gyereknek legalább annyi baja van a fiatalabb, mint az idösebb szülökkel). Viszont egy 30 éves érettebb, és felelöségteljesebb, mint egy 20 éves, és sokkal jobban el tudja látni a gyereket.
A nyugati országokban nincs több beteg gyerek, mint MO-on, és nincs több gond sem a fiatalokkal.
Nekem sok ismerösöm van, akinek a gyerekei 30 felett születtek, és a gyerekeknek nincs semmi problémájuk azzel, söt inkább elfogadják a szülö irányitását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!