Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem ennyire rossz a...

Csak nekem ennyire rossz a kapcsolatom anyuval?

Figyelt kérdés
Teljesen kikészít idegileg, miatta is lettem pánikbeteg már 10 éve! A kislányomat vagyis az unokáját se látogatja meg m sajnálja rá a pénzt! Múltkor vett joghurtot, kérte h fizessem ki! Mondd, normális ez ilyen anya? 26/L
2010. máj. 10. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, határozottan nem.

De nem lehet tenni semmit, van aki nem anyatípus.

2010. máj. 10. 22:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Ő már nem fog változni, én is lelki trauma miatt lettem pánikbeteg, nem kívánom senkinek. Ne lovald bele magad a helyzetbe, inkább arra vigyázz az ő viselkedése miatt nehogy visszaessél a betegségeddel. Azóta, hogy pánikbeteg lettem, már csak legyintek a tökéletlenek viselkedésén, azelőtt meg mindent magamra vettem. Nem szabad!!!!
2010. máj. 10. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:

sajnálom, ez tényleg nem egy normális kapcsolat.

megkérdezted tőle, hogy miért kéri el az árát? ha nem, én a helyedben legközelebb mondanám neki, hogy: tudod mit, Anyu, ne legyünk ilyen filléreskedőek, csináljuk úgy, hogy egyszer én hívlak meg valamire/veszek valami apróságot, másszor te.

vagy valóban olyan kevés a pénze? mert akkor érthető, ha emiatt nem akar látogatni sem.

2010. máj. 10. 22:37
 4/10 anonim ***** válasza:
ti is meglátogathatjátok amúgy. lehet hogy ő fordítva gondolkozik, hogy ti sajnáljátok rá a pénzt, hogy neki örömöt szerezzetek, és elvigyétek hozzá az unokát, talán ezért viselkedik ő is ilyen sóher módon.
2010. máj. 10. 22:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Inkább örülj, hogy nem látogat meg...

Én a nagyanyumról szertnék nyilatkozni.

Amikor apumnak még volt egy válalkozása akkor eléggé jól éltünk, és hát anyum mindent megadott az anyjának (nagymamámnak). Aztán apa abba hagyta a válalkozást. De nagyanyum akkor is panaszkodott, hogy Ők milyen nyomorultak. Meg még az én fejemet is tömte: amikor ott voltam és mentünk a boltba akkor sajnálkozott, hogy szívesen venne nekem egy csokit de hát neki arra nem tellik. Anyum meg gondolhatjátok, hogy mennyire belelovalta magát ebbe az egészba! Vett nekik két mosógépet, (persze nem egyszerre) miközben nekünk még mindíg az volt amit anyum hozott az előző házaságából... Aztán a végén kiderült, hogy van 2.574.000 Ft sporolt pénzük. "koporsó" pénz. :( Ne haragudjatok de milyen anya az ilyen? Anyum inkább nem vet magának meg egy magassarkut (pedig nála ez egy kényes pont, mert mindíg fáj a gerinze, viszont alacsony.) csak, hogy nagyim eltudjon menni nyaralni.

Szóval csak azt akarom mondani, hogy rá se hederíts! Tom nehéz lehet a saját anyádra nem oda figyelni de ez a legjobb amit tehetsz. Nem vagy egyedül ezzel a problémával... Kitartás...

15/L

2010. máj. 10. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
szakítsd meg a kapcsolatot, nektek is jobb lesz.
2010. máj. 10. 23:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

igyekezz javítani a kapcsolaton édesanyáddal, nem jó példa, ha a kislányod azt látja, hogy nem vagytok jóban.

azt hiheti, hogy egyszer ti is ilyen viszonyban lesztek, nem fogjátok szeretni egymást, ez pedig viselkedészavarokhoz, szorongáshoz is vezethet.

2010. máj. 10. 23:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Próbálj vele beszélni erről, hogy miért ilyen veletek. A gyermeked előtt igyekezz nem kimutatni, és ne beszélj rossz dolgokat a nagymamájáról. Szerintem az nem vezet sehova, mégis csak a nagyija. Lehet nekik jó lesz majd a kapcsolata vele, attól függetlenül, hogy ti nem jöttök ki egymással. Kívánom, hogy úgy legyen! :)

Az én anyám is ritkán jön az unokáihoz, mondhatni érdektelen! Kifizetni nem kellett a joghurtot, már ha hoz valamit, ha kétszer egy évben eljön, pedig itt lakik 3 km-re.. :( Nehéz eset, én a gyerekeket sajnálom csak, hogy nem tudják meg milyen a nagyszülői szeretet..

2010. máj. 11. 05:32
 9/10 A kérdező kommentje:

Húúú, köszönöm a sok választ, jólesett h ennyien írtak nekem, és tényleg nem vagyok egyedül...

Azért is megszakítom vele a kapcsolatot, m kiderült h amikor lányomnak lesz a keresztelöje meg a szülinapja nemsokára, nem fog jönni :( Mert már ennyire haragszik rám!

Akár hányszor találkozok anyummal mindig veszekedés lesz belöle! Kicsi elött is kiabál velem... olyat is mondott amikor megszülettem egészen mig iskolába nem végeztem, fizessem ki neki amit rám költött 20 évig (kaja,pénz, stb) Igaz apám nem volt velünk, egyedül nevelt fel bennünket tesóval! Még hozzá tenném, hogy betegen születtem, hallássérült vagyok, sok volt velem a gondja, ide oda orvoshoz futkozás stb. gondolom ebböl lett elege velem! Úgymond kikészitettem én öt! Halhattam volna meg mütöasztalon 4 naposan.... :( De amikor a kicsire nézzek, tudom h fontos vagyok neki, és ö ezt nem kapja meg tőlem, amit anyámtól kaptam sok sok pofonokat! Támogatni fogok meg segíteni mert azért vagyok az anyja! Csakis a kicsi lányom miatt létezek meg a férjem (öis hallássérült) miatt is! Azért most jól volt leírni mert tudom hogy meghallgattok és remélem nekem adtok igazat! Köszönöm h elolvastátok és a türelmet! :) További szép napot mindenkinek!

2010. máj. 11. 09:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Ehez nem tudom mást hozzá fűzni mintsen, hogy: :):D >< :c)

Jah és így tovább!

Ami tényleg becsülendő benned:

Hiba vagy hallás sérült de küzdesz tovább! Ez nagy helyes. Soha ne add fel!emény hal meg utoljára!

2010. máj. 11. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!