Miért akkor kell valaki, ha már másé?
A vadaszat elmenye, hajkuraszni a vadat es vegul hosszu kuzdelem utan elejteni :) na az jo erzes.
A masik, meg az elerhetetlenseg, ami meg akkor is vonzova tehet valakit, ha egyebkent rossz tulajdonsagai vannak es nem is Adonisz.
Meg hat itt van a "jobb vagyok a masiknal" feeling, amit vki mar elemzett elottem.
Szoval ezek.
Aki egyedülálló általában tele van mindenféle szorongással, félelemmel, nem elég felszabadult.
A társsal élők a kapcsolat elején szinte kivirulnak. Hirtelen szebbnek és jobb választásnak tűnnek, mint addig voltak.
A változást veszi észre mindenki és az új, kivirult ember már sokkal vonzóbbá válik.
"egy kicsit kikérem magamnak,én lassan 4 hónapja vagyok egyedül ....megértettem,hogy előbb magamban kell rendet rakni,kitakarítani stb ,szóval aki egyedül van az is lehet normális,és tiszteletben kell tartani a kivételeket és nem általánosítani."
Oké, akkor tisztelet a kivételnek :))), bár hozzátenném hogy legalább Te felfogtad, hogy "ki kell takarítani" és ez jó :))) (de azért egy kicsit alátámasztottad, hogy - jelenleg- nem vagy egyensúlyban :) de legalább törekszel arra :))) + 2 jó pont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!