Miért akkor kell valaki, ha már másé?
Mert akkor nem lenne kihívás...
Ha az ember lánya kapcsolatban van, az sokkal értékesebb:
1 . meg kell érte küzdeni =vadászás érzése
2. "jobb és értékesebb vagyok a másik pasinál/csajnál" érzés
3. Általában azok vannak egyedül akikben van valami hiba, vagy van valami stiklijük ( na jó akiknek több mint 5 stiklijük van: hárpia, túl féltékeny, alkoholista...) szóval érted?
15:48
Az utolsót kiegészíteném:
"Általában azok vannak egyedül -huzamosabb ideig - akikben van valami hiba, vagy van valami stiklijük" és így "értéktelenebbek" a pasik szemében...
Pont ezen gondolkoztam valamelyik nap.
Jelenleg van egy pasi aki tetszik. Eddig minden nap találkoztunk , udvarolgatott nekem. De akkor nem érdekelt, és most, hogy már csak max 1-2 alkalommal fogunk találkozni, és úgy érzem már lehet "leállt rólam" majd meg gebedek érte. :D
Passz. Emberi természet :S
Bocsánat,ha nem teljesen a kérdésre válaszolok,de én ismerek egy lányt,aki,amióta csak ismerem(hosszú évek óta),egyedül van,és azt mondja,neki ez így jó.Viszont azt is tudom,hogy neki például mindig a másé kellett,és a végén sírt,hogy neki semmi nem sikerül.Szerette volna asrácot más csajtól elszedni,olyat is megcsinált ,hogy mások előtt lekapta asrácot,hogy akik látták,visszamondják a barátnőjének,és szakítsanak.Végül nem őt választotta a srác,a barátnőjét,és akkor még a próbálkozó csajnak állt feljebb.Szidta a barátnőt,stb.Azóta sincs tartós kapcsolata,mert mindig akkor kell neki valaki,mikor az már foglalt.Szóval ez a stikkes dolog szerintem is teljesen igaz.
A kérdésre pedig: az embernek mindig az kell jobban,ami elérhetetlen,mert az vonzza.Az elhódítás,a győzelem lehetősége.S az is benne van a pakliban,hogy nyilván,aki párkapcsolatban él,az kelendő,ergo,valamiért jó lehet valamiben.Ezért vonzz másokat,vagy mást is.Talán mert kihívás,mert küzdeni kell érte.A más számára is valamiért értékes ,,egyedért".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!