Hogyan lehet egy férfi szenvedélyét újraéleszteni megunt felesége iránt?
8 éve vagyunk együtt, 3 éve élünk házasságban és van egy 7 hónapos lányunk. A szülés után még nem sikerült teljesen visszanyerni az alakomat, de igyekszem minél hamarabb lefogyni, még 5 kg van rajtam. Drasztikus fogyókúrába viszont nem kezdhetek, még szoptatok.
Mivel lehetne újra felkelteni a férjem érdeklődését? Mostanában mindenféle testi kontaktust kerül kezdve az öleléstől a szeretkezésig.
38
Talán azért kell az okokat megkeresni, mert ha valaki a kérdésre ad választ, az felületes megoldás lesz, rövid távú.
Ha panaszaid vannak, az orvos (az igazi orvos) is továbbküldd vizsgálatokra, hogy a panaszokat okozó gondot felderítse és azt kezelje. Tragikus lenne ha egyből nekiállna csak a tüneteket kezelni, lehet rövid távon javulna, hosszabb távon meg belepusztulnál.
Ja és amúgy a te válaszod mi volt a kérdésre? Mert arról nem olvastam, csak a válaszadók kritizálását.
"vágy, tisztelet és szeretet"
A vágy eltűnik, ha megundorodsz a párodtól.
Hát ezt bizony elnézted!
Adtam választ a 22-es kommentben, elismerve a 19-es ötletét, aki akkor még 20-as volt, mint egyetlen talán lehetséges próbálkozást.
Egyébként a Kérdező leírta, hogy BESZÉLT A FÉRJÉVEL EREDMÉNYTELENÜL (!!!).
Érted? Eredménytelenül!
Erre te és még egy páran leírjátok, hogy beszéljen a férjével!
Nagyon hasznos tanács tényleg, ... erre nem is gondolt a Kérdező!
Ráadásul nem is ez volt a kérdés, ahogy fentebb írtam is.
Megjegyzem, hogy nincs hervasztóbb számunkra, mintha egy nő, akit nem kívánunk, azon rágja a fülünket folyamatosan, hogy miért nem kívánjuk.
Lehet, hogy nincs is rá racionális magyarázat, elszállt az ihlet és ennyi.
De hogy megnyugodj, a tanácsom:
Beszéljen a férjével!
Ha egy férfi megundorodik a feleségétől azért, mert látja szülés közben, az sosem szerette igazán.
Nagyon helyesen írta 37-es, hogy ennyi erővel, ha látja feleségét, mikor egy hányós vírus elkapja, attól is kiábrándulhatna belőle (és ott még szagok is vannak ám!).
Bár én férfi (férj) vagyok, ha ilyen helyzetben lennék, mint a kérdező, a következőt tenném:
Leültetném a páromat velem szembe és megkérdezném:
"Ugye egyetértünk abban, hogy egy normális házassághoz hozzátartozik a szex is?"
Ha erre azt mondja, hogy nem, szerinte az a normális, ahogyan most éltek, akkor közölném vele, hogy gyökeresen eltér a házasságról alkotott véleményünk. Két alternatívát tudok felajánlani neki: vagy elválunk, vagy tudomásul veszi, hogy keresek szexpartnert magamnak.
Aztán erre figyelném a reakcióját. Ha azt mondaná, hogy na, ezt azért mégse, akkor azt mondanám, hogy a döntés az ő kezében van, de tudnia kell, hogy annak következményei is lesznek.
És ha nincs változás, akkor a két variáció közül az egyiket (amelyik számomra jobbnak tűnik) meglépném. Szexpartner esetén véletlenül sem titkolnám, hogy van.
"Ugye egyetértünk abban, hogy egy normális házassághoz hozzátartozik a szex is?"
Ha erre azt mondja, hogy igen, akkor jobb a helyzet: el lehet indulni, együtt keresni az okokat és együtt tenni ellene. De ha kifogásokat gyárt, akkor nagyon hamar rápirítanék, hogy ne hazudjon nekem: ha szerinte is abnormális, ahogy élünk, akkor tegye meg a maga tennivalóit ezügyben. És itt is elmondanám, hogyha záros időn belül nem rendezi ezeket, akkor én keresek mást, aki nemcsak elméletben tartja fontosnak a szexet, hanem a gyakorlatban is.
... és hogy valami használhatót is kapj Kérdező!
Legyél ápolt, csinos, kívánatos és kicsit HŰVÖS a férjeddel!
Legyenek tőle független programjaid, (barátnőkkel, régebbi munkatársakkal, vagy mit tudom én kivel) amikor rábízod a gyerekfelügyeletet.
Gyere haza jókedvűen, gondtalanul, utána fürdés, lefekvés, hátat fordítás.
Többre mész ezzel, mint az örökös szájtépéssel!
"Ha egy férfi megundorodik a feleségétől azért, mert látja szülés közben, az sosem szerette igazán. "
Birom az ilyen gyorsan itelo embereket.
A közös gyermekünk születése miatt nem lehet örökre megundorodni életem szerelmétől. Még egy betegség miatt sem, nemhogy ezért.
Na azért egy náthát vagy gyomorrontást ne hasonlítsunk már össze egy szüléssel.
"Ha egy férfi megundorodik a feleségétől azért, mert látja szülés közben, az sosem szerette igazán. "
Mi köze van a szeretethez a testi vágynak? Elárulom: semmi! Pont ezért tudunk szeretni testi vágy nélkül embereket, és pont ezért tudunk lefeküdni olyannal, akit nem szeretünk, csak vonzónak találjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!