Hogyan lehet egy férfi szenvedélyét újraéleszteni megunt felesége iránt?
8 éve vagyunk együtt, 3 éve élünk házasságban és van egy 7 hónapos lányunk. A szülés után még nem sikerült teljesen visszanyerni az alakomat, de igyekszem minél hamarabb lefogyni, még 5 kg van rajtam. Drasztikus fogyókúrába viszont nem kezdhetek, még szoptatok.
Mivel lehetne újra felkelteni a férjem érdeklődését? Mostanában mindenféle testi kontaktust kerül kezdve az öleléstől a szeretkezésig.
"...ő csak annyit mond, hogy fáradt, nincs kedve semmihez, meg hogy fogadjam el, már nem lesz olyan mint régen a szenvedély ennyi idő után..."
Végig kéne gondolnod, hogy a szenvedély megszűnése fokozatosan ment-e végbe, vagy viszonylag rövid idő alatt. Ha ez utóbbi történt, akkor nem igaz az "ennyi idő után" nem igaz indok (=hazugság).
Másik kérdés: máskor (gyerek születése előtt, terhesség előtt) is ennyit dolgozott? Ha igen, és akkor volt szenvedély, akkor nyilvánvaló, hogy nem a sok munka okozta fáradtságról van szó. Ha pont a terhességkor/gyerek születésekor szaporodott meg a munkája, akkor törekedni kéne, hogy visszaálljon a régi kerékvágásba a munka - és akkor remélhetőleg kipihenten a szexre is több igénye lesz.
Magánvélemény: ha valaki egészséges, akkor a fáradtság 2-3 hónapon túl már nem igaz indok, csak kifogás!
Szerintem nyugodtan mondd meg neki, hogy normális házassághoz hozzátartozik a szex is. Nemcsak 3 évig és nemcsak az első gyerek megszületéséig.
Amúgy.....
RENGETEG KISGYEREKES/CSECSEMŐS APUKA VAN, AKI A KÉT KEZÉT ÖSSZETENNÉ, HA A FELESÉGE VÁGYNA RÁ!!!
Pont az a gyakoribb probléma, hogy anyuka teljesen a babán csüng, és többé feleségként egyáltalán nem, hanem csak kizárólag anyaként viselkedik.
Eddig mi tartott össze titeket? A gyerek előtt? Csak a szex?
Az egy dolog, hogy szexuálisan már nem vonzódik hozzád, talán meg is csal, de ha érzelmileg se kötődtök, csak sajnálna "kidobni", akkor ott elég nagy a baj. Ha nem tudtok beszélgetni, ha nem tud örülni neked, ha nem akartok őszinték lenni egymással, akkor itt nem csak a szenvedély hiányzik. Konkrétan már csak a gyerek tart össze titeket valamennyire.
Nem hiszem, hogy a +5 kiló lenne a férjed baja. Jó esetben az ember élete szerelméből, gyermeke anyjából nem ábrándul ki azért, mert picit megváltozik.
Nem tudom, terveztétek e a gyereket, vagy csak jött, de úgy néz ki, a férjednek nem kellett igazából ez a családosdi.
Hajnalban kel, egész nap dolgozik, és már eleve azzal a gondolattal indul haza, hogy na, pihenés meg jó szex helyett most megint csak pelenkázás meg babafürdetés lesz, aztán behullotok mindketten fáradtan az ágyba, és másnap kezdődik elölről ugyanez.
Az, hogy még az öleléstől is elhúzódik, még aggasztóbb. Mintha haragudna rád.
Mindenképp szedd össze magad, legyél határozott, ne elcsábítani próbáld, mert lehet, hogy 1-2 éjszakára visszaszereznéd egy szexi fehérneművel vagy lepedőmutatványokkal, de utána ugyanitt tartanátok, ugyanúgy megunna.
Igenis ültesd le, ne érdekeljen, ha panaszkodik, hogy fáradt. Kérdezz rá egyenesen, hogy mi a problémája. Hogy miért nem akar veled lenni, hogy miért nem akar hozzád érni, hogy miért nem beszélget veled. Addig ne engedd el, amíg mindenre őszintén nem válaszol. Segítek, ha a fáradtságra fogja, akkor nem mond igazat.
Ha nem hajlandó normálisan megbeszélni, ha tovább kamuzik, akkor meg gondolkodj el rajta, hogy van e ennek a házasságnak így tovább értelme. Lehetsz valakinek a bútora életed végéig, a gyerekkel együtt, de attól nem leszel boldog.
Az előttem szólót, miért pontoztátok le nullára?? Én tejesen egyet értek. A férfiak nem mindig tudják, hogy mi a bajuk, csak visszahúzódnak és szőnyeg alá söprik a problémát!!
Ne haragudj hogy ezt mondom, de az a kapcsolat, ahol egy gyerek, meg nyolc év után ilyen közöny van a férj részéről, akkor ott soha sem volt igazi szenvedély!
A mélyebb szenvedélyes szerelem nem múlik el nyomtalanul, csak mert születik egy gyerek! Az öt kg. meg egyebesen nevetséges. Ha elég magas vagy eloszlik még egy teljes méretet sem ér el!!
Nem biztos, hogy attól jó lesz egy házasság/kapcsolat, hogy időnként oda-vissza féltékennyé teszik egymást, és szimplán emiatt vágynak néha a másikra, amúgy meg semmi egyéb kötődés nincs köztük.
De igaz, akinek annyiból áll a dolog, hogy két ember együtt él egy lakásban, és rendszeresen szexelnek, annak ez is elég megoldás.
Nekem valahogy szimpibbek azok a kapcsolatok, ahol őszinte mind a két fél, és így a boldogságuk is őszinte, nem csak egy színjáték.
De úgyis a gyerek fogja ezt legjobban megsínyleni... előtte nem sokáig lehet majd eljátszani, hogy minden oké.
En meg azt mondom,hogy nem féltékennyé kell tenni, hanem ugy viselkedni vele,ahogyan õ viselkedik veled szemben.
Altalában a férfiakat rosszul érinti,ha már azt kamuzod neki,hogy sohasem szerettelek és harcolnod kell azért,hogy megszeresselek.
Köszönöm a sok választ, nekem mindenkié hasznos!
A szexuális életünk a terhesség alatt sem volt a régi de az intimitás az megvolt. A szülés után nekem sajnos több kellett mint 6 hét, hogy ténylegesen meggyógyuljak, de már nincsen semmi szervi oka a szeretkezések mellőzésének.
A nagyobb gondom, hogy az intimitás is eltűnni látszik, nem csak a szex. Nem gondolnám, hogy a szex tartotta össze a kapcsolatunkat eddig, de az, hogy lényegében nincs nekem már kimondottan zavaró és sajnos már azok az összebújások sincsenek meg mint régebben.
Próbálok magamon is változtatni, igyekszem csinos lenni neki, a kedvében járni, a kedvenceit főzni. A gyereket is igyekszem úgy intézni, hogy amikor ő hazaér már csak az altatás legyen hátra, azt is én intézem, neki a gyerekkel csak annyi "feladata" van itthon, hogy megszeretgesse egy kicsit.
Minden este lenne 1-2 óránk egymásra így, de ő akkor inkább pihen, filmet néz így kettőnkre nagyon kevés idő jut annak ellenére, hogy úgy érzem minden nap igyekszem megteremteni a feltételeket.
Egyébként bent volt a szülésen.
"Egyébként bent volt a szülésen."
Aham. Latta az akciot telibe? Mert az kokemenyen kifektethet egy szexualis kapcsolatot, akar orokre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!