Hogyan lehet egy férfi szenvedélyét újraéleszteni megunt felesége iránt?
8 éve vagyunk együtt, 3 éve élünk házasságban és van egy 7 hónapos lányunk. A szülés után még nem sikerült teljesen visszanyerni az alakomat, de igyekszem minél hamarabb lefogyni, még 5 kg van rajtam. Drasztikus fogyókúrába viszont nem kezdhetek, még szoptatok.
Mivel lehetne újra felkelteni a férjem érdeklődését? Mostanában mindenféle testi kontaktust kerül kezdve az öleléstől a szeretkezésig.
Hát mindegyik válaszban lehet is igazság meg nem is.A gyerkőc a férfi életében is más szempontokat hoz.A feleségében is sok férfi ezután már leginkább csak gyermeke anyját látja.De hidd el,hogy fontos hogy neked milyen a kisugárzásod.Nyilván érzi rajtad,hogy a kis plusz felesleg miatt nincs olyan önbizalmad!Régóta együtt vagytok már és jött a kis picurkátok aki teljesen megváltoztatja az életeteket!
A mi példánkat mesélve..van egy 14hónapos kisfiam!Miután megszületett megvártuk a 6hetet és utána újra szex amint lehetett.Én is mondogattam neki a 6hét alatt hogy mennyire várom már hogy újra együtt legyünk és ez neki is tetszett.Pedig rajtam is volt akkor még 6kg plusz.Én sem éreztem magam jól a bőrömben!Aztán jött a Valentin-nap...gondoltam hogy veszek egy szexi fehérneműt ami előnyösen áll a 6kg plusz ellenére is és csinálok egy hozzá illő szexi maszkot...így amikor meglátott ebbe felöltözve teljesen odáig volt!Innentől kezdve bármilyen szerepjátékba lehet kezdeni!Szerintem ez beválna...próbáld ki!Későbbiekben sem volt gondunk a szexuális életünkkel!Fontos hogy mutass érdeklődést iránta!Sok sikert!:)
És mikor kezdett megváltozni? Már a terhesség alatt? Vagy csak utána?
Mi számoltuk, hogy mikor jár le a 6 hét és vártuk, hogy együtt legyünk. Szóval nem volt ez akkora törés. A kilókhoz meg semmi köze. 5 kg az semmi.
Nálatok nem került szóba a szex egyáltalán?
Lehet, hogy úgy érzi, hogy csak a gyerekkel foglalkozol, vele egyáltalán nem. Ezért lenne jó kettesben lenni. 7 hónapossal ez már meg is oldható.
Vagy pedig van valakije.
Olyan nincs, hogy egy férfi minden nap fáradt annyira, hogy soha ne kívánja meg a szexet.
Sokan épp a munkahelyen keverednek kalandba, úgyhogy az, hogy sokat dolgozik, nem jelenti azt, hogy nincs ideje, lehetősége megcsalni.
Hát igen a gyerek sok házasságot szarrá rombol, az én szüleim se gondoltak bele, elváltak és mindketten boldog új életet kezdtek amibe én nem fértem bele. Én meg itt maradtam depressziósan, szorongásos pánikrohamokkal, szociális problémákkal... :D
Milyen egyszerű tönkrevágni egy-két életet nem igaz?
"Hogyan lehet egy férfi szenvedélyét újraéleszteni megunt felesége iránt?"
Tapasztalatból mondom, hogy féltékennyé kell tenni!
Nem nyaggatni, nem sírni, nem könyörögni, nem megalázkodni, hanem kivirulni, vidámnak lenni és ügyesen azt sejtetni, mintha lenne más érdeklődő a megunt asszony iránt.
Ez csodákra képes! ... a férfi már csak ilyen
1. Qrvázik
2. Rájött,hogy mégsem akar családosat játszani,bedepizett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!