Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy férfi szenved...

Hogyan lehet egy férfi szenvedélyét újraéleszteni megunt felesége iránt?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt, 3 éve élünk házasságban és van egy 7 hónapos lányunk. A szülés után még nem sikerült teljesen visszanyerni az alakomat, de igyekszem minél hamarabb lefogyni, még 5 kg van rajtam. Drasztikus fogyókúrába viszont nem kezdhetek, még szoptatok.

Mivel lehetne újra felkelteni a férjem érdeklődését? Mostanában mindenféle testi kontaktust kerül kezdve az öleléstől a szeretkezésig.

2017. márc. 6. 11:02
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
81%

Valóban vannak férfiak, akik a szülést látva többet nem nyúlnak a gyerekük anyjához.

Hogy ez most mennyire helyes, vagy helytelen, ne magyarázgassuk, mert a tény a lényeg.

Én is ismerek két olyan férfit is, aki ilyen.

Az egyik már a szülés előtt tiltakozott, mert a vér látványától is rosszul volt, de a nő kierőltette.

A másik meg köztudottan olyan undorodós volt, hogy a saját epeköveitől elhányta magát.

Ma már egyik pár sincs együtt, mindkettőnek új kapcsolata van, de egyik férfi sem akar újabb gyereket.

2017. márc. 6. 14:37
 32/51 anonim ***** válasza:
37%

"Egyébként bent volt a szülésen"

Nincs több kérdésem. Mikor fogjátok már fel végre, kedves nők, hogy semmi keresnivalója nincs ott egy férfinek? Persze nem mindegyik lesz ilyen utána, de érdemes kockáztatni a házasságotokat, és azt, hogy a gyereketek apa mellett nőjön fel???

2017. márc. 6. 15:08
 33/51 anonim ***** válasza:
53%

Le kell ulni megbeszelni oszinten. Ne tamadd meg, ne jatszmazz, ne jatszd az aldozatot, hagyd az erzelmi zsarolast, egyeb lelki baromsagot, legyel nyugodt es targyilagos, es probald meg kideriteni mi baja konkretan.

Ha tenyleg a szules miatt van, akkor talan, talan lehet rajta segiteni pszichologussal, de nem biztos. Sajna ha olyan dolgokat lattot vagy erzett amit nem kellett volna akkor lehet hogy orokre elment toled a kedve. De ezt tisztazni kell mindenkeppen.

2017. márc. 6. 15:25
 34/51 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudjuk, hogy a férj bent akart lenni vagy sem, igy nem lehet rávágni, hogy amiatt nem kívánja a feleségével a szexet. Mellesleg én azt mondom, hogy egy nagyon mély, szoros kapcsolatot nem fog megingatni egy szülés látványa, normál esetben meg a férfi nem alul van és telibe lát mindent, hanem fent a nő fejénél.

Az én exem ott volt a szülésnél, 6 hét után ment minden a normál kerékvágásban, majd pár hónapra rá "zakkant" meg mikor kijelentette, hogy ez igy neki nem megy - aztán kiderült persze, hogy vki másra volt kedve....soha nem is lett többé olyan a kapcsolat, de hosszú ideig vergődtünk még együtt.

2017. márc. 6. 16:23
 35/51 anonim ***** válasza:
63%

Ha ennyin múlik két ember szövetsége, akkor az jobb is, ha tönkremegy.

Kérdező, az intimitás eltűnésére nem indok, hogy bent volt a szülésnél. Ennek oka van, az az ok pedig megkeresendő.

2017. márc. 6. 16:43
 36/51 anonim ***** válasza:
19%
Szövetség? Egy kapcsolat egyik alappillére a szex. Szex nélkül pedig a kapcsolatnak vége, nincs értelme. Lehet a férfit zsarolni, magunkhozláncolni, de akkor is joga van a boldogsághoz, s ennek feltétele a jó szex, még ha pár nő ezt nem is gondolja így.
2017. márc. 6. 16:51
 37/51 anonim ***** válasza:
81%

" fáradt, nincs kedve semmihez, meg hogy fogadjam el, már nem lesz olyan mint régen a szenvedély ennyi idő után. Amikor itthon van akkor főleg a telefonját nyomkodja, "

a legnagyobb gond ott van,hogy ezért a kapcsolatért jelenleg csak te próbálasz tenni. egyedül viszont nem lehet megoldani a problémákat. mindkét félnek fel kell ismernie,hogy ez nem jó így és igyekezni megváltozni.

szóval én első körben leülnék és elmondanám neki ,hogy mi zavar az utóbbi időben. és próbálnék hatni rá,hogy csináljunk valamit. ez így hosszú távon nem fog menni.

nem feltétlenül a szex hiánya miatt(bár az se kutya), de a teljes intimitás hiánya és az egymásra figyelés is teljesen eltűnt.hazamegy,nyomkodja a telefonját, nem beszél veled stb.ennek nem lesz jó vége.

próbáld elérni,hogy ő is megértse mi a gond és igyekezzen változtatni. ha nincs rá igénye,akkor annak kb ott a vége.

egyébként szerintem maga az,hogy bent volt a szülésnél nem kéne,hogy okot adjon rá,hogy teljesen elutasítson.

a közös gyereketeket hoztad a világra.teljesen természetes dolog, hálásnak kéne érte lennie,hogy úgymond bevállaltad a csapatért.

szerintem egy hosszabb kapcsolatban elkerülhetetlen,hogy ilyesmi helyzetekben lássa az ember a párját. egy jó kis hasmenéses,hányásos vírus is elvehetné ennyi erővel az ember kedvét a másiktól..

2017. márc. 6. 18:20
 38/51 anonim ***** válasza:
70%

Itt mindenki csak a meglévő problémát véleményezi, tippelgetnek az okról, mesélgetnek a saját szülésükről, letromfolják egymást, de az eredeti kérdésre, hogy

"Hogyan lehet egy férfi szenvedélyét újraéleszteni megunt felesége iránt?" egyetlen választ olvastam, a 20-ast.

Tessék, lehet összeszednie mindenkinek magát és kreatív választ adni a Kérdező kérdésére!

Azt, hogy "beszéljék meg" én már nem javasolnám, részben mert már megtörtént - eredménytelenül - más részben pedig azért, mert attól még egy kihunyt vágy nem fog ismét fellobbanni, hogy agyonbeszélteti a nő a problémát, sőt!

2017. márc. 6. 18:34
 39/51 anonim ***** válasza:
73%

Férfi vagyok.

A házasság szövetség, melynek 3 alappilére van: vágy, tisztelet és szeretet. Ezek közül az első bármikor fellobbantható, ha a második kettő megvan. Ezért szövetség a házasság.

2017. márc. 6. 18:40
 40/51 anonim ***** válasza:
58%

38 vagyok

Eltévesztettem, vagy töröltek valamit, de a 19-esre gondoltam.

2017. márc. 6. 18:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!