Manapsag mar gaz eltartottnak lenni?
"Szívsz vele? Naná. "
Dehogy szívok. Mért szívnék?
Nem nyugdíjasokról van itt szó, a kérdésben sem volt róluk szó. A te dolgaid sem nyugdíjasok dolgai, amiket leírtál, hiszen nem vagy nyugdíjas vagy igen?
Ja, ha számodra nem szívás az, hogy negyedszerre ázol be, hogy minden szolgáltató ügyfélszolgálatára kutyagolsz és pazarlod rá az életed, hogy melósokra várakozol fél napokat stb, az más. Akkor ez a te életed.
Én ezt szívásnak hívom, ezért nem is csinálom ilyen hatékonytalanul. Az életem, az időm ennél a pazarlásnál sokkal drágább.
A rokkantnyugdíjasok fele dolgozHAT napi 7 órában.
"Lakásbiztosítás: a legjobb a piacon, autóbiztosítás szintén. Online összehasonlító oldalak, éves netes fizetés stb: 30% kedvezmények a listaárból. "
Éves összeget írjál, légy szíves!
"Háztartás:
A SAJÁTOMRÓL gondoskodUNK a családban KÖZÖSEN, mint mindenki más. "
Mi nem.
Huszadszor írom, hogy AZ éppen aktuális EGYETLEN INAKTÍV EMBER az, aki minden családtag ingatlanjával és háztartásával kapcsolatban ezeket intézi.
Ez jelenleg 3, nemsokára 4 lakás.
Mit nem lehet ezen felfogni?
73: Nem én várakozom!
Mindig a családban az éppen aktuális inaktív személy, aki intézi ezeket egy személyben mind3 háztartásban.
A kérdés nem erről szólt, ezért már az első hozzászólásomban elmondtam, hogy nem is ahhoz szólok hozzá, hanem ahhoz a megjegyzéshez, hogy sokan azt mondják, aki otthon van, "mereszti a fenekét".
Te csak vitatkozni akarsz, mert a fantazmagóriáddal vitázol, kevés köze van ahhoz a közlendőhöz, amit én írtam.
Eszem ágában sincs leírni az éves összegeket. Az ugyanis utal a vagyoni helyzetemre.
A piaci legjobb mínusz 30%.
""Háztartás:
A SAJÁTOMRÓL gondoskodUNK a családban KÖZÖSEN, mint mindenki más. " "
De akkor Ti többen laktok egy lakásban, és egy háztatás gondjait viszitek többen, nem?
Mert nálunk pont fordítva van, mi mindig egyesével laktunk, most meg hamarosan fejenként jut majd 2 ingatlan.
Egy inaktív fő volt mindig az, aki az összes ingatlannal és háztartással foglalkozott.
Nem 4-en egy lakással, hanem 1-en 4 lakással. Az nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!