Nászajándékba mit illik vinnin manapság?
Ahol én eddig voltam kb. 8-10 esküvőn, mindenhol pénz volt a nászajándék a menyasszonytánc alatt lehetett odaadni.
Egyébként el tudom azt képzelni, hogy a párnak van egy listája, ha valaki mégis tárgyat szeretne vinni, és a násznép választ róla valamit, amit megvesz.
pénzt szerintem. de ha jóban vagytok, akkor rá is kérdezhetsz. mert ha szükségük van valamire-pl most költöztek össze, akkor lehet örülnének valamilyen háztartási gépnek.
de így láthatatlanban ne vegyél szerintem tárgyat, mert lehet hogy van nekik és nem lesz őszinte a mosolyuk.a szüleim és a nagyszüleim is ajándékokat kaptak. így volt olyan dolog amiből kapásból hármat kaptak. na most ennek nem sok értelme van , nyilván nem kell olyan sok. szóval csak akkor vegyél tárgyat, ha tudod hogy örülnének neki.
étkészlet meg ilyesmi szerintem gáz, ott nehéz eltalálni a pár ízlését.én se szívesen ennék 40 évig olyan tányérból ami nem is tetszik,de ha van már csak használni kell.
pénzből olyan 10 ezer forintot szoktak adni átlagban fejenként.de ez függ attól mennyire álltok közel egymáshoz és anyagilag mennyire megterhelő.
Ha van miből, akkor minimum a vacsora árát illik. Többnyire ez fejenként 10 ezer. De természetesen lehet többet is.
De ha nem jut, csak 2000 ft, akkor annyit, általában azért diszkréten szokták a menyasszonytánc alatt ezt a dolgot kezelni.
Amennyit a pénztárcátok elbír. NEM illik a vacsora árát kifizetni, mert nem fizető vendégnek hívnak benneteket. Ezt csak néhány pénzéhes várja el.
Legjobb megkérdezni, hogy mit szeretnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!