Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit illik adni első unokatesó lagziján
nászajándékba?
Ez a ti keresetetektől és a velük való viszonytól is függ. Én 2 unokatesómnak is 80-at adnék most ( ha ketten mennénk), de pl. egy másodunokatesómnak 120-at is adnék.
2014. júl. 2. 06:30
Nemrég volt esküvőnk, unokatesóktól és párjaiktól többnyire 30e-t kaptunk. De hogy mennyit engedhettek meg, azt csak ti tudhatjátok.
2014. júl. 2. 06:38
Amennyit a pénztárcátok elbír. Van aki elvárja, hogy a vendég kifizesse a vacsorája árát. Ez egy főre 5.000.- Ft körül van.
De annyit adtok, amennyit akartok.
2014. júl. 2. 06:47
80e naszajandekba unokatestvérnek??? Huh. 20-30max eleg.
2014. júl. 2. 07:01
Hát nem tudom, húgoméknak most volt esküvője Szegeden, nem a legpuccosabb helyen, de csak a vacsora+ital volt fejenként 12000 Ft. Szerintem a minimum, hogy azt visszaadom az unokatestvéremnek. De mint írtam, függ a kapcsolattól és az anyagi helyzettől is. Most azért lettem lepontozva, mert nekem jó az anyagi helyzetem és a kapcsolatom is velük? :)
2014. júl. 2. 07:25
Mi tavaly nyáron mentünk lagziba, a párom másodunkatesója esküdött, 40-et adtunk nekik, de mi jól állunk, ha nem tudtunk volna ennyit adni, 30-at akkor is összekapartunk volna (általában másoknak is 30-at adunk).
2014. júl. 2. 07:37
Nem értem, hogy miért lett ennyire lehúzva, aki 80e-et adott. Megtehette, valószínű jó a viszony is, akkor miért baj?
Én is adnék, ha nem lenne megterhelő, bár nem mindegyik unokatesómnak. Mások a viszonyok, van, akivel közelebbi, van akivel távolabbi a kapcsolat, ettől is függ.
Nem értem, miért kell lepontozni egymást...
2014. júl. 2. 08:47
mi 40 E-t adtunk. Ennyit adtunk eddig baratoknak es rokonoknak is akiknek voltunk. Csak en dolgozom, így is eleg megterhelo.
2014. júl. 2. 08:55
Hat en sosem értettem ezt a "minimum annyit amennyibe a vacsora van" dolgot. Most étterembe megy az ember, ahol fizetnie kell, vagy lakodalomba, ahol o vendég?
2014. júl. 2. 09:21
9!
Azért "illik" ennyit adni, hogy a párnak legalább ne legyen teher, hogy ott voltál. Persze nyílván, vendégség meg minden, de mindenki tudja, hogy nem két forintba kerül.
Ha az ember szeretné, hogy a pár maradjon valamivel (vagy legalább nullában) az esküvő után, akkor magától is meggondolja, hogy a minimum az a menü ára.
2014. júl. 2. 12:01
Kapcsolódó kérdések: