Mit lepnetek ebben a helyzetben? Ferfiak valaszat is varom. Bovebben lent.
Felesegemmel 5 eve vagyok egyutt ebbol ket eve hazasok. sosem volt az a szorgalmas fajta. DE kb mar egy eve nem dolgozik es a legkisebb jelet sem akarja mutatni h elhelyezkedne. Egesz nap otthon van, de egy oneletrajzot sem kuld el. Akkor jelentkezik allasra, ha egyutt elmegyunk es beadjuk az oneletrajzot, itt van olyan hely ahol ugy kell, vagy ha en kuldom el interneten az oneletrajzat. egesz nap dolgozom, sokszor 10-15 orat h megelhessunk, es hetkoznap arra mar nincs energiam h evvel is foglalkozzak. hetvegen meg jol esik lazitani. Igaz trehany vagyok, de ebbol is volt veszekedesunk, h mondtam ha mar nem dolgozik akkor pakoljon es takaritson egesz nap es ne nekem kelljen erre ugyelnem. bevasarolni nem vasarol egyedul, hanem megvar vele... gyerekunk meg nincs. de szeretnek nagyon mar apuka lenni. a baj evvel a felallassal, h hiaba dolgozok tomerdek orakat nem jutunk egyrol a kettore, mert egy fizu nem eleg egy lakashitelre, az ingatlan arak nonek a kamatok emelkednek, tehat egyre tavolabb kerulunk h valaha is sajatunk legyen. hiaba beszeltem vele mar errol, akkor csak megy a vita, meg a duzzogas, de eredmeny nincs. sokszor ugy vagyok h nem eri meg a vitat, meg nem szeretnem a hazassagomat kockaztatni, de igy sem mehet tovabb ahogy van, mert igy sem vagyok boldog.
Mit tennetek a helyemben? Hogyan gyozzem meg h dolgoznia kellene? vagy.... valjak el????
Szerintem hallgass a tesódra. Nem mond hülyeséget. Vegyél erőt magadon, és ülj le mondd meg a feleségednek, hogy ezt nem tűröd így tovább. Én se bírnám elviselni ha ilyen lenne a párom! Ne hagyd sokáig így ezt a problémát, mert semmi értelme. Így is nagyon sok időt,energiát áldoztál már rá. 30 éves vagy, ideje lenne egy új kapcsolatnak nézni. Egyértelmű, hogy nem szereted, ő is csak azért van veled, mert eltartod..És nem így kell felfogni, hogy mi van ha nem sikerül új kapcsolatot találni, hanem úgy hogy igen is, fog menni! Meg minden jobb ennél a helyzetnél, amiben most vagy! Hallgass a tesódra! Ő már az elején mondta..kívülállók jó tanácsokat tudnak adni.. csak el is kell fogadni azokat, még ha nehéz is!
Én nem vinném pszichológushoz. 1. úgy se menne el, mert ha megemlítenéd,csak hisztit csapna szerintem. 2. még pluszt pénzt költeni egy ilyen nőre?!
Remélem, minél hamarabb sikerül megoldani a problémákat, és boldog leszel újra. Mert látni, hogy te rendes ember vagy! Csak párt választottál rosszul, és ezen javítani kell. Jobb később, mint soha..
20/L
Szerintem, ha normális életre vágysz, gyerekekkel akkor válts! Ez a csaj nem fog megváltozni. Nem igaz, hogy ha már nem dolgozik és hajlandóságot sem mutat rá, hogy szeretne, akkor legalább az otthoni dolgokat ne tudná elvégezni. Szerintem igenis lusta! Bocsi a durva kifejezésért, de nagyon felháborít, ha ilyet hallok.
Én is itthon vagyok a kicsi fiammal és 2. babánkat várom, de mindent én csinálok itthon a fűnyírástól a festésen át mindent. És minden délben főtt ebéd várja a férjem. Ha este hazajön már csak annyi ereje van, hogy a gyerekkel játszon. És ez így normális. Ő dolgozik, keresi a pénzt, én meg itthon megcsinálok amit tudok. Szóval szerintem ülj le beszéld ezt meg vele, és ha nem változik én keresnék magamnak mást. Gondolj a jövődre, a gyerekeid jövőjére, ezt fogják tanulni, hogy ez a normális?
06:41
kicsit válogasd meg a szavaidat:
"Ez most piszkosul hím sovinisztán fog hangzani, de a kutyák, a gyerekek és a nők határozott, kemény - nem durva!!! - fellépést, kezelést igényelnek, mert különben a fejedre nőnek."
Ez meg most feministán fog hangzani, de a pasik is kemény bánásmód kell MERT ŐK IS A NŐK FEJÉRE NŐNEK!!!!!
Ez főleg a pasikra igaz!!!!
Sokkal több nőnek van link lusta férje, mint fordítva!
Kérdezőnek:
A feleségeddel mindenképpen kellene beszélni...szerintem is kicsit lusta lehet, meg internetfüggő:D
Nade valószínű, hogy nincs önbizalma! Ez 100%, tehát kellene neki valami, ami motiválja. Írtad, hogy a munkahelyein nem érezte jól magát. Háát, nem tudom, hogy azért mert felelőtlen volt, vagy mert tényleg ba*szogatták. Elment a kedve, értéktelennek érzi az életét.
Nem szoktatok arról beszélni, mi a vágya? Mit szeretne csinálni, mit csinálna szívesen (munkával kapcsolatban)?
Ennek az otthon ücsörgésnek tényleg nincs értelme.
Írtad, hogy trehány vagy.... nem lehet hogy meguta, és nem akar már utánad pakolgatni, pláne úgy, hogy még munka után is azt csinálná?
Nem akarok szemétkedni, de:
Na végre a férfiak is érzik milyen az, amikor "kihasználva" vannak.... nos annak a rengeteg nőnek is ilyen rossz, akik viszont 8-10 óra munka után még mosnak, takarítanak, főznek, bevásárolnak...stb.
Szóval itt most egy kivétel van.
Amit tehetsz beszélsz vele! Vagy hajlandó megcsinálni az otthoni teendőket, vagy legalább menjen el dolgozni, már akkor is könnyebben lennétek!
Csodát ne várj tőle :(
Én azt nem értem, hogy miért kell egy felnőtt embert arról MEGGYŐZNI, hogy dolgoznia kellene. Elvileg az a normális. Szerintem a feleséged szépen belecsücsült ebbe, hogy oké x ideig nem találtam állást, akkor már nem is fogok, minek próbálkozzam, meg egyébként is így is megélünk valahogy. Sok ilyen ember van. Én személy szerint nem viselném el. Nekem is volt olyan időszak az életemben, hogy csak 4 órás állásom volt, de a ház mindig ragyogott, a kaja mindig kész volt, stb. Le is égett volna a pofámról a bőr, ha 4 órás mellett nem tudom ellátni a háztartást, pláne úgy,hogy még gyerek sincs. Meg folyamatosan kerestem a jobb állást, nem kellett noszogatni, hiszen vannak a férjemmel céljaink, amit meg szeretnénk valósítani, ahhoz meg kell a pénz. Ezt látta a férjem is, és soha nem bántott érte. És lett is jobb állásom.
Én úgy gondolom, hogy egy házasságban nem lehetnek tabuk. Az már régen rossz, ha valamiről nem merek beszélni a páromnak. Megsértődik? Persze,hogy meg fog, de akkor is el kell neki mondanod, mielőtt rámegy a házasságotok. Majd megnyugszik. Ha meg ennek ellenére sem érti meg, és nem változtat, akkor tényleg el kell gondolkodni a közös jövőről.
Tudod mit csinálsz? Melengeted a sz@rt. Mit akarsz megmenteni? A sz@r házasságodat? Ne ringasd magad abban a (tév)hitben, hogy majd megváltozik, majd ha beszélsz vele, kicsit megijed, és változik valami..semmi nem fog változni. (nem olvastam végig a hozzászólásokat, bocs)
a kérdésedre röviden a válaszom, én addig lépnék ki ebből a házasságból, amíg nincs gyerek, meg közös vagyon. Az emlékek meg emlékek maradnak, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!