Mit tegyek? Anyósom nem akar elfogadni! Tudom hogy az előítélete miatt is mert én Roma származású vagyok!
Én sem a megbeszélést, győzködést, ráhatást és hasonlókat választanám, hanem a csendes "bizonyítást".
Ez időigényesebb az biztos.De így ő maga döbben rá, hogy félreismert.
Minden jót kívánok!
ha eleve előítéletből nem fogad el, később sem fog, alig fogja várni, hogy bebizonyosodjanak az ő negatív előitéletei. Neadjisten egyszer nem mosol el egy tányért.
Szerintem próbáld meg elfogadni, és nem megalázkodni elötte, nekem semmit nem kell bizonyítanod felé, nem az ő felesége leszel.
Lényeg, hogy ti boldogok legyetek, ehhez nem kell anyós.
Mondjuk párod helyében kitisztítanám a fejét.
Mivel nem ismerjük anyósodat, nem is állíthatjuk, hogy idővel változik-e a rólad alkotott véleménye vagy sem.
Ha van benne erre hajlandóság, intelligencia, nagyobb a fia boldogsága iránti igénye, mint a cigányság elutasítása, akkor van rá reményetek.
Amúgy meg fel a fejjel! Hány, de hány kérdést írtak itt ki fehér bőrű feleségek, hogy mit kezdjenek az anyósukkal! mindenhol más és más volt a konkrét probléma, de hasonlóan keményfejű az anyós:) (Hiszen annyi minden miatt lehet elutasítani a menyünket..., a bőrszín csak egy a hosszú sorban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!