A barátom cabo verdei származású. Mit tennél a helyemben?
Talán a korkülönbség lehet nekik probléma. De a származása miért gond?
Ha ott élsz, akkor gondolom ők számoltak vele, hogy onnan fogsz párt találni. Gyakorlatilag portugál gyarmat, mi az a hátrányos dolog, ami miatt nem mered elmondani nekik?
Vagyis afrikai?? Szóval együtt élsz egy majd 20 évvel idősebb fekete pasassal,és nem mered otthon elmondani?
Mégis melyiket nem mered? Azt hogy 17 évvel idősebb vagy azt,hogy szurok fekete a pasas??
A szüleid nem nézik ezt jó szemmel? Ha nagyon ellenségesek akkor nem nagyon fogod tudni megváltoztatni az érzelmeit e téren..Nem mindenki toleráns,és nem mindenki tudja ezt elfogadni,hogy más nemzetiségű ,más világú embert választ a gyermekük..Ha ilyenek a szülők akkor se hibáztasd őket,hiszen ők másképp gondolkodnak bizonyos dolgokban..Akkor inkább hagyd az egészet,és nem mond meg nekik..
Vagy írd meg nekik levélben,vagy telefonon mond el nekik,és hagyj nekik időt,hogy megemésszék,és felkészüljenek a személyes találkozóra..Sokszor az idő a legjobb módszer...
Nem bantani akarlek, de az almatlan oraidat fordisd arra, hogy magadba nezz. Ha valoban szereted, akkor semmi es senki mas nem szamit. Ha valoban szereted, akkor felvallalod a kapcsolatotokat a csalad elott is.
En 25 evesen szakitas utan jottem ra, hogy babat varok. Rettegtem, hogy mit mondanak majd a szuleim, azt hittem megesznek majd, hogy hazassagon kivul fogok szulni. Tevedtem, majd ki ugrottak a borukbol oromukben, hogy vegre lesz unokajuk.
Nem cabo verdén élünk. Se nem az én, se nem az ő országában :D egy harmadikban.
Szóval a szüleim elég régimódiak és attól félek elfordulnak tőlem. Nekik a picivel barnább sem jó, nem még egy tejesen fekete pasi, aki majdnem annyi idős mint ők. Az az egy biztos amikor elmondom nekik, akkor nem lesz a barátom mellettem. Nem szeretném , hogy lássa mennyire kiakadtak.
és a párod családjával mi a helyzet ?
de ha tényleg nagy a szerelem és majd lesz kis babátok akkor a szüleid is megbékélnek ha látják a picit
nekem s külföldi férjem van (ázsiai ) de én ezen sohasem aggódtam h mi lesz ha?
ha tényleg szereted és ő téged akkor nem létezik ez a bizonytalanság
Nézd, ha úgyis kint élsz, akkor a szüleid nem sok vizet tudnak zavarni amúgy sem, nem igaz?
Az én anyukám is biztos kiakadna, de őt ilyen veszély nem fenyegeti, mert én nem vonzódom egyáltalán a fekete pasikhoz. De ha neked ennyire tetszik a pali, akkor rendben. Viszont azt azért vedd figyelembe, hogy 17 év nagyon sok. Szerintem nagyon fiatalka vagy még, és nem érzed, de nekem több olyan ismerősöm is van, aki 13-14 évvel idősebb pasihoz ment hozzá, és mikor 35-40 évesek lettek már mondták, hogy jajjaj, nagyon sok ez. na mindegy, ez nem feltétlenül van így, csak valószínű. Egyébként pedig nem is biztos hogy sokáig fog ez tartani. Csak azért azt nézd meg, ha egyedül maradsz 1-2 gyerekkel, fogod-e bírni kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!