A barátom cabo verdei származású. Mit tennél a helyemben?
Figyelt kérdés
A lényeg az egészben az, hogy külföldön élek és van egy párkapcsolatom amit itt kinn felvállalok de a szüleimnek és rokonaimnak nem mertem még elmondani. Nem is tudom hogyan kezdjek neki. Ő egyenlőre türelmes. A másik probléma 17 évvel idősebb tőlem, de nagyon szeretem. Már annyira rosszul érzem e miatt magam, hogy aludni sem tudok.2010. dec. 17. 01:09
11/14 anonim válasza:
33 éves vagy és félsz a szüleid véleményétől? Miért? Önálló érett nő vagy, aki el tudja dönteni mi a jó neki.
Én 22 évesen sem hagyom, hogy ebbe a dologba beleszóljanak. Imádom a szüleimet, tanácsot adhatnak, de a döntés az enyém a saját életemmel kapcsolatban.
Ezt ők is tudják és el is fogadják.
El sem tudom képzelni, hogy 33 évesen a választottamon kiakadjanak. Lehet nem tetszene nekik, de amíg nem ismerik meg, addig nincs mi ellen ágálniuk.
12/14 anonim válasza:
Azt hittem,hogy 17-20 év körüli vagy aki bizonytalan..Erre leírod,hogy 33 éves vagy??És ennyi idősen nem tudsz a sarkadra állni???
13/14 A kérdező kommentje:
Ezek szerint akkor vannak 33 éves bizonytalan emberek is :D Nem tudom mit szólnál mondjuk gyermeked odaállít anya van egy barátom aki nem éppen világos bőrű hanem fekete de szó szerint és csak 17 év van közöttünk majdnem annyi idős mint te. Gondolom te nagyon örülnél neki. Amúgy nem vagyok bizonytalan tudom én is mit tennék csak kicsit nehéz megtenni. Attól félek teljesen elfordulnak a szüleim tőlem, márpedig szeretem őket.
2010. dec. 17. 14:37
14/14 A kérdező kommentje:
Valamit még elfelejtettem vele kapcsolatban. a neve hétköznapi ahol született, de szóval nálunk érdekesen hangzik nem írom ki mert úgy is moderálják :D csak annyi p.na :D szóval odaállok édesapám elé és bemutatom ő a barátom akit p.nának hívnak :D Szóval érdekes mindenesetre.
2010. dec. 17. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!