Vallásos család? Ismertek ilyet? Milyenek ők?
Szűklátókörű, ostoba, a semmire alapozottan felsőbbrendű kijelentés.
Unokanővéremék hordják a gyerekeket templomba, meg ők is mennek, de abszolút laza, nyitott család, bármiről tudunk beszélni.
Ex szülei tabuként kezeltek mindent, ami szex, csók, testiség, mikor kiderült, hogy vallástalan vagyok, akkor kapásból szájhúzás, majd jó, keresztelkedj meg, aztán mikor rájöttek, hogy nem fogok, akkor lassan elmartak a fiacskájuk mellől.
A nagyanyja még apámra is rászállt, hogy beszéljen a fejemmel - holott babakoromban ő volt, aki leginkább szabad döntést akart nekem hagyni ebben.
Szóval van ilyen meg olyan is :)
Véletlen elküldtwm. Szóval sokan lenézik apát, mert nem szokta magát részegségig leinni, meg nem csalja anyát. Merthogy az én kis falumban sokak szerint ettől számít valaki normálisnak, pedig szerintem pont nem, de mindegy.
Szerintem teljesen átlagosak, és normálisak vagyunk, én is keresztény szellemben szeretném majd a gyerekeim nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!