Mit tegyek ha nem hajnaldó belefizetni az evésbe? Bôv. Lenn
Sajnos ismerem ezt a "típust", nem lesz megoldás. Idővel majd betelik nálad a pohár és észhez térsz, kiábrándulsz belőle, tovább lépsz.
Az én párom sajnos ilyen. Külön is költöztünk, mert nem akart/tudott(?) belefizetni az albérletbe, ahol lakunk, így ő most külön lakik az egy szobás lakásában, én meg nyögöm egyedül az albérletet a 2 gyerekkel. Elég annyit mondanom, hogy ő vállalkozó, amire vágyik, azt mindig megveszi magának, jelenleg építi a saját ingatlanját, ahol tárolhatja a hajóját és az autóit, de nekünk mindössze havi 25 ezret ad, amit be kell osztanom(?) a gyerekekre és a megélhetésre. Ha felhozom neki, hogy fizessen a kajába, rezsibe (minden este nálunk vacsorázik, hétvégén általában itt is alszik), akkor felháborodik, hogy "de neki nincs pénze", és akkor inkább nem eszik nálam, nem alszik nálam, vagy ha itt alszik, inkább nem tusol le esténként. Elviselhetetlen :(
6 éve vagyunk együtt, és nem ilyen volt. Minél több pénze van, annál rosszabb :( A legrosszabb pedig az, hogy ennek ellenére szeretem, mindig hűséges voltam hozzá és nem tudom, miért bánik így velem. Ez a hozzáállás felőröl és hosszú távon megöli a szerelmet, mert anyagilag teljesen egyedül kell helytállnom, gyereket nevelnem, emiatt kellett végig dolgoznom a terhességet és visszamennem dolgozni a babánk 2 hónapos korában, hogy el tudjam tartani magunkat.
Gondold végig. Ugye Te nem akarsz ilyen életet???
És mégis mire költi el a fizetését?????
Ne hagyd, hogy valaki ennyire hülyére vegyen.
Van valami adóssága? Szerencsejáték függő? A pénz nem tűnik csak úgy el magától. Én biztosan tudni szeretném, hogy a párom, a szerelmem, mégis mire költi el az egész fizetését.
mennyire van benne agresszió?
mert ezt is figyelembe kell venni főleg ha drasztikus lépést választasz.
szerintem nagyon fiatalon költöztettek össze...:D
azt se tudja a barátod mi van, hogy ilyenkor fizetni is kellene, mert nem az anyja vagy, aki eltartja.
szerintem dobd ki...
smucig egy gyerek lehet! :)
Először tisztázzuk itt, hogy most akkor élősködik vagy sem, mert egyelőre ez nem világos és ezen múlik minden.
Aztán, ha élősködik, akkor tisztázni kellene, hogy szándékosan csinálja, vagy mivel még csak 18, nem is tudja, hogy mi mennyi, lehet, azt hiszi, hogy az teljesen jól van, ha te fizeted a kaját, mert eddig is anyuci fizette és hát te is nő vagy meg ő is :)
Persze ezt elvileg mindenki tudja, hogy más, de lehet, őt rá kell ébreszteni erre. Felnőttél, Bélám, már nincs ingyenebéd.
Aztán, ha kiderült, hogy tényleg kihasznál, akkor tényleg röptesd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!