Miért kell erőltetni a nagy esküvőt?
Figyelt kérdés
Januárban sikeresen megkértem a barátnőm kezét. A hatalmas családi örömködések közepette már az esküvőt hozta fel mindenki. Azzal mindenki egyet értett, hogy mikor 3 félé múlva megszerzem a diplomám(barátnőmnek már csak 2 van addig) arra az évre tervezzük az esküvőnket. Viszont azon mind a kettőnk szülei fent akadtak ,hogy csak "kis", családias esküvőt tervezünk. Mi kb. olyan 38-45 fővel számoltunk, ők viszont nem. Múltkor egy családi összejövetelen elregélték az "ötleteiket". Leány búcsúztató, fogadás(addig mi fényképezkedünk), nagy polgári esküvő(a bevonulásban nem egyeztek meg mert barátnőm szülei lovaskocsizást szeretnének, az én szüleim pedig limuzinosat), onnan irány a nagy templom, aztán irány a vacsora helyszín. Ja és persze ne aggódjunk mert fizetik az egészet, nem olyan sok 200 vendég(Miii van?). Egyszerűen akármit mondunk, akárkinek csak süket fülekre találunk.2017. febr. 20. 11:16
21/21 anonim 

válasza:

nekem miért nincsenek ilyen szüleim :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!