Menyasszonyommal tervezzük az esküvőt. Melyik város vagy esetleg falu lenne erre a legalkalmasabb helyszínnek?
Sziasztok!
Csak érdekel, valaki tudna-e nekem ajánlani úgymond kivételesen szép helyeket Magyarországon. Lehetőleg ezek olyanok legyenek, ahol már jártatok is és a saját szemetekkel láthattátok. A neten látott képekben már nem bízom, mert sokszor szebbeket mutatnak, mint amilyen az a hely valójában.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Én jártam már sok helyen az országban,de Lilafüredhez hasonló csodád máshol nem láttam.
Hercegnőhöz méltó helyszín egy esküvőhöz.
Mikor lesz az esküvő? Minden táj máskor mutatja a legszebb arcát.
Nekem is vannak kedvenc helyeim, én pl. Tatát nagyon szeretem, a Pálmaház népszerű helyszín, és minden évszakban szép az Angol-park, fotózni is járnak oda sokan. Külső fotózásra ott a vár, az Öreg-tó, és környéke.
Sopront is beválasztották a legszebb városok közé, nem véletlenül.
Tihany is csodálatos, főleg levendula virágzás idején, egészen egyedi hangulatú képeket lehet készíteni, és bőven van helyszín, ahol kisebb-nagyobb létszám esetén is meg tudjátok rendezni a lakodalmat.
Ha hagyományos parasztlagzit akartok, akkor Hollókő.
Egyébként tényleg nem ártana legalább egy-két megyére behatárolni, hogy mi van a közelben, mert lehet, hogy lesz olyan vendég, aki már a távolság miatt sem fog tudni részt venni rajta, nem beszélve arról, ha pl. a szállást mindenki magának fizeti. És jó előre szóljatok a terveitekről, hogy ekkora rongyrázásra ők is tudjanak előre spórolni. :)
Másrészt a helyszín amúgy sem egy komplett város lesz, csak egy étterem vagy szálloda, nem sokat fogtok látni belőle.
Most amúgy is divat, hogy esküvő előtt/után külön keresnek egy külső helyszínt, és ott elkészítik a fényképeket a fiatal párról, plusz a szertartástól a lagziig is megörökítik az eseményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!