Menyasszonyommal tervezzük az esküvőt. Melyik város vagy esetleg falu lenne erre a legalkalmasabb helyszínnek?
Sziasztok!
Csak érdekel, valaki tudna-e nekem ajánlani úgymond kivételesen szép helyeket Magyarországon. Lehetőleg ezek olyanok legyenek, ahol már jártatok is és a saját szemetekkel láthattátok. A neten látott képekben már nem bízom, mert sokszor szebbeket mutatnak, mint amilyen az a hely valójában.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Általában több mindent figyelembe szoktak venni, a hely szépsége csak az egyik. Melyik településekhez kötődtök (szülővárosaitok, első találkozásotok helye, első közös nyaralás), hová tudna elutazni a legtöbb meghívott könnyen, egyházi vagy polgári esküvő, elsősorban a természeti szépség fontos a helynél vagy kulturális jellegű legyen (pl. egy vár?)
A már említett Lillafüred elég szép; ha Miskolc környékén nézelődtök, akkor Miskolctapolca vagy a diósgyőri vár is szép (utóbbinak felszentelt kápolnája is van). Az ország többi részén nekem ezek tetszenek nagyon (nem sorrendben, csak ahogy eszembe jut): Tata, keszthelyi kastély parkja, gödöllői kastély parkja, történelmi hangulatú belvárosokból Kőszeg, Eger, Szentendre, Sopron, Esztergom.
Ezeket turistaként csodáltam meg nagy részét, nem 100%, hogy mindenhol lehet esküvőre bérelni a helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!