Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? Mit tehetnék ellene?

Ez normális? Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
A lányomnak(17) a legjobb barátnője 35 éves. És ha megkérdezzük tőle, hogy miért nem a saját korosztályával barátkozik akkor azt mondja, hogy ők nem elég érettek hozzá. Szerintem rossz hatással van rá ez a nő.

2017. febr. 18. 22:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
7%

A szereplők kísértetiesen hasonlítanak az én történetemben szereplő két személyre...csak ott a pótkerék voltam,miután összeismertettem őket egymással.

A kis heteró 17 évesről kiderült,hogy leszbikus,és beleszeretett az én akkori exembe,aki jelenleg 37 éves,és én eléggé tönkrementem ebbe az egészbe,mert bevallották,hogy összebújtak,sőt egyéb dolgok is történtek,na de hát,egyefene,megvolt bocsájtva,mert én szerettem és szeretem az exemet.

Itt nem a nemi hovatartozással van probléma,hanem a célokkal:

-Egy 17 évesnek még bőven van ideje tanulni,meg bulizni,még akkor is fog rá vágyni,ha azt mondja jelenleg,hogy nem.De anyakomplexusos.

-A 35 éves meg már munkát keres,vagy már van munkája,és csak barátilag tud tekinteni a fiatal lányra.Ellenben ha másképp is tud rá tekinteni,akkor hadd ne írjam le,mi az én álláspontom erről.

Szóval,ha egy 35 éves beletud szeretni egy 17 évesbe,és ehhez az adott szülők vakon asszisztálnak,mert nem látják be,hogy ez teljességgel kizárt,hogy egy szép jövő alapja legyen-akkor se a 35 éves anyja nem normális,se a 17 évesé,már urambocsá'.

Mert az más,ha valaki 19 évesen azt mondja(5 év lelki küzdés után) egy 35 évesnek,hogy "Drágám,én nem fogok egyetemre menni,de amint az OKJ-t megcsinálom,mehetünk dolgozni,meg összeköltözni"-na azt mondom,így lehet és engedni kell szülőként,mert az a 2 év is két év!

De az furcsa,ha a 35 éves nő anyja nem látja,hogy a lánya,aki már érett felnőtt nő egy 17 éves lánnyal összeszűri a levet,és nem szól neki,hogy "Ugyan,kislányom,lehet,hogy a te dolgod,de ne egy 17 évessel kezdj,mert ő majd később bulizni akar és találni fog helyetted fiatalabbat,meg jobbat,és ki tudja,"..... az meg végképp furcsa helyzet,hogy a 17 éves anyja nem lép...

Urambocsá',ha nem is tiltani,de legalább elmondani kellene nekik,mindkettejüknek,hogy ez itt neked nem stimmt....

Amúgy a tizenhét úgyis ráfog jönni mi a szitu. Ha csak a 35 meg nem unja a dolgokat,és komolyabbra nem fordítja az életét.Máskülönben mindketten bottal üthetik a normális,egyenrangú kapcsolatokat....

Lehet nő nővel együtt. De fiatal lány egy érett nővel ne legyen együtt.

Lehet férfi férfival együtt. De mint tudjuk,az se normális,ha papi egy fiatal sráccal együtt lóg.

Ezerszer fogalmaztam át,de többször már nem..... egyszerűen elképedek a szülőkön...... ne haragudjatok,ez így rémes...

2017. febr. 19. 03:04
 12/32 anonim ***** válasza:
7%

Az,hogy mennyire nem tudod,hogy miről szól ez az egész.....

...mert 70% biztos vagyok benne,hogy erről szól...

Az egészet amúgy könnyen kiderítheted. Tiltsd el a 17 évest a 35 évestől,tiltasd le vele mindenhol,de még mielőtt ezeket megtennéd(mármint a tiltást),azelőtt nézd meg a lányod reakcióit.

HA SÍR,AKKOR SZERELMES.

HA NEM SÍR,CSAK NEM AKAR BELEEGYEZNI,akkor nem szerelmes.Vagy legalábbis annyira tuti nem.

És ez csak teszt.Valójában te döntöd el,asszisztálsz-e a kamubarátsághoz.

Az én exem anyja asszisztált,mert neki mindegy volt már,hiszen a lánya felnőtt.

A 17 éves lány anyja asszisztált,mert nem tudja,hogy mihez.És nem is akarja tudni.Boldogan belesétálnak a csapdákba.

ÉS A LEGROSSZABBUL A 35 ÉVES FOG JÁRNI,HA SZERELEMRŐL LESZ SZÓ:ugyanis a 17 majd lecseréli.... mert akkor ott lesz évek múltán öregebben,igaz szerelem nélkül...

Köszönöm.És nem úgy vagy hibás,ahogy azt leírtam.Abban vagy hibás,hogy vakon hiszel,és vakon fogsz asszisztálni.

Téged úgy vezetnek,ahogy akarnak.Ahogy az én exemet is mai napig úgy vezeti meg az a 17 éves,ahogy akarja.De Isten lássa lelkemet,senkinek sem akarok rosszat,még ha féltem is az exemet tőle...

Nem,a 17 évest eleve azért nem kell félteni,mert ő még javában túlfog tudni lépni.

2017. febr. 19. 03:14
 13/32 Carragher_x ***** válasza:
92%
Íme amikor vki satarészegen felszabadul a gyakorira:D:D
2017. febr. 19. 03:35
 14/32 anonim ***** válasza:
90%

#13 HA SÍR,AKKOR SZERELMES.

HA NEM SÍR,CSAK NEM AKAR BELEEGYEZNI,akkor nem szerelmes.Vagy legalábbis annyira tuti nem.

Ez nem működne egy hisztisebb, érzékenyebb embernél. Én érzékeny vagyok főleg ha családi vitákról van szó tehát ha anyám elkezdene üvöltözni meg kombinálni sírnék, hiába csak barát. Én a barátaimat is megbecsülöm és miattuk is simán sírok.

2017. febr. 19. 06:37
 15/32 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is mindig csak idősebb barátnőm voltak. Egyszerűen így jött ki, velük volt azonos a gondolkodásmódom. Most 40 vagyok és a barátnőim 60 körüliek. Nincs ezzel semmi gond
2017. febr. 19. 06:47
 16/32 anonim ***** válasza:
91%

Nekem volt egy baratnom a gimi elso osztalyatol, amig o meg nem halt. 19 evvel volt idosebb nalam, es nem volt sem o, sem en leszbikus. Egyszeruen baratnok voltunk. Anyam helyett anyam, kortars bulizos-ivos-cigizos-szipuzos osztalytarsaimmal szemben o ertelmes dolgokat tanitott nekem. Szinhazba jartunk, berletunk volt, neha csak kiultunk a Varosligetbe beszelgetni. Orokke sajnalom, hogy nagyon koran meghalt (mellrakja lett), es orokke halas vagyok a sorsnak, hogy a baratomnak nevezhettem. Tobbet jelentett o nekem, es tobbet tett ertem, mint az anyam, akivel viszont kb 15 eve nem beszelek (azt mondta ra, hogy vegre megdoglott).

Hat kedves kerdezo, csak igy teszteld a szerencsetlen lanyodat...!!!

2017. febr. 19. 07:48
 17/32 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem jó hogy van egy érett barátja. Szerintem ne avatkozz bele, mert ha bekavarsz és összeveszik vele miattad akkor jó darabig nem fog hozzád szólni. Ha ők megértik egymást akkor ne avatkozz már bele. Viszont semmit nem hoztál fel a nő ellen csak "rossz hatással van rá" tipikus az a szöveg ha már nem tudsz mit mondani rá.
2017. febr. 19. 08:10
 18/32 anonim ***** válasza:
16%
szóismétlés xD bocs
2017. febr. 19. 08:11
 19/32 anonim ***** válasza:
82%
Nekem 7 évesen 22 évesek voltak a legjobb barátnőim, persze akkor inkább csak példaképként. Most 25 vagyok, Ők 40 évesek és most már igazi legjobb barátnők. Ennek oka, hogy lelkileg nagyon azonosak vagyunk, testvérként tekintünk egymásra. A korosztályom szórakozása engem mindig untatott, sokkal jobb szerettem tanulni Tőlük. Most is, ha választani kell, inkább 40 felettiekkel vagyok és csak 2 korombeli barátnőm van. Ehhez hozzátartozik, hogy halmozottan hátrányos családból jöttem, hamar fel kellett nőnöm. Innen nézve nincs gond a lányoddal, de nem ismerem Őt és a nőt se. Ha Te se, akkor ismerd meg!
2017. febr. 19. 08:30
 20/32 anonim ***** válasza:
89%

16 évesen nekem is volt egy 37 éves barátnőm.

Sokkal normálisabb, értelmesebb volt mint a korombeliek. Komolyabb témákról is tudtam vele beszélni, nem olyan felszínes barátság volt mint pl az osztálytársaimmal.

2017. febr. 19. 08:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!