Mikor gyereketekre családtagok vigyázznak fizettek érte?
A testvéreim nem fizetnek, sőt felháborodnék ha egyáltalán komolyan felvetnék az ötletet.
Én vagyok a menő nagybácsi, aki még mindig agglegény, ebből kifolyólag örömmel fogadja a lepasszolásra váró gyermekeket. :D
Nálam lehet sokáig filmezni, pizzát enni, sőt még néha a kóla is belefér.
Én vagyok az, aki megfűzi a szülőket, ha valaki akar valamit, és én adom a legkirályabb ajándékokat.
Számomra ők a családom, és szeretem őket. Mindig is az volt a célom, hogy ha felnövünk az egész családot összefogom, és az unokatesók is testvérként fogják egymást szeretni. Úgy látszik sikerül a tervem. :)
Itt inkább a kérdező a smucig.
Rendszeresen másra bízza gyerekét, olyanra, aki nyilvánvaló anyagi problémákkal küzd és fel se merül benne, hogy a segízségért cserébe segíthetné őket.
Mert NEM a gyerekvigyázásért kérnének pénzt, hanem mert magukra sincs pénzük, így a gyerek etetésére, fürdetésére sincs.
Eddig is minimálisan kellett vigyázni a nagyszülőinek a gyerekeimre. Ezután is a lehető legkevesebbet fogom megkérni őket. De megyek vissza dolgozni és muszáj lesz besegíteniük. Nyilván az én szüleim is be fognak segíteni, de ők aktív dolgozok még.
Nem rászorulók a nagyszülők! Ha azok lennének természetes lenne, hogy segítenék anyagilag nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!