Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hány évesek voltatok mikor...

Ti hány évesek voltatok mikor elköltöztetek otthonról? Nem éreztétek fiatalnak/idősnek magatokat hozzá?

Figyelt kérdés
2017. febr. 13. 12:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

18 éves múltam 2 héttel, amikor vidékre mentem egyetemre és kollégista lettem. Két hetente akkor még hazajártam hétvégére. Aztán 21 évesen a mestert már Budapesten csináltam meg, de nem hazaköltöztem, hanem össze az akkori párommal. Amikor 3 évre rá szakítottunk, eszem ágába nem volt már 6 év nem otthon élés után hazaköltözni. Kivettem egy szobát, aztán rá 2 évre költöztem össze a volt férjemmel.

Most egy saját lakásban lakom a kisfiammal. Egyik döntésemet sem bántam meg eddig soha. 32/N

2017. febr. 13. 14:25
 12/17 anonim ***** válasza:

Májusban lettem 18 éves, július végén lett kész teljesen a lakásom és akkor el is költöztem.

Nem bántam meg, pedig előtte elég önállótlan voltam (értsd:amíg nem volt jogsim és reggel egyedül voltam otthon úgy, hogy suliba kellett menjek, de mondjuk esett az eső, vagy a hó, akkor inkább maradtam otthon).

A legtöbb ismerősöm fogadott arra, meddig bírom a lakásban, mikor gyújtom fel... De nem lett igazuk, pár nap alatt teljesen belerázódtam. Szerintem pont jókor költöztem el, mert rá egy hónapra kezdtem az egyetemet és azért jól jött az a függetlenség.:)

2017. febr. 13. 20:19
 13/17 anonim ***** válasza:
16.
2017. febr. 14. 04:29
 14/17 anonim ***** válasza:
22 évesen költöztem össze a párommal. Nekem pont jó volt az időzítés..
2017. febr. 14. 06:35
 15/17 anonim ***** válasza:
48%

Azért aki még 27 évesen is otthon lakik, ott nincs valami rendben.

Ha én 14 évvel ezelőtt, 18 évesen önálló lettem, akkor a mai világban, amikor minden második mamapicifia 20 diplomával a valagában szaladgál, az képtelen az önállóságra.Ez vicc.

2017. febr. 14. 16:10
 16/17 anonim ***** válasza:
48%

Hope25 rendkívül intelligens ember lehet...

Ő büszke arra, hogy 27 évesen otthon lakik, de a halott szüleimet privátban tudta emlegetni.

Én voltam aki leírta, hogy 18 évesen, 14(!!!) évvel ezelőtt önállósodtam, engem senki nem tudott támogatni.

Nincs diplomám, de bruttó 230.000 Ft.-tal lettem felvéve dolgozni.

Ezmellett anya és feleség vagyok.

Szóval, kedves Hope25, leírtad, hogy 90-et keresel, Ennyi lenne az albérlet, de mellette tanulsz is.Tényleg sokra viszed az életben, a mellékelt ábra, és a privát üzeneted pont ezt mutatja.

2017. febr. 14. 17:20
 17/17 anonim ***** válasza:
48%

És tudod, igenis égő az, ha valakinek 27 évesen még a rántottáját is megcsinálják, mert tudod nem mindegy, hogy 13 évesen valaki elveszti az édesanyját, édesapja nem tudja támogatni, de 18 évesen mégis képes eltartani magát.

Igen, mert van olyan, hogy akaraterő, kitartás, és az önállóság iránti vágy.

A szerencsétlenkedésed ne privátban fejtsd ki Hope25, hanem merd ide is leírni, bátran, hajrá!

2017. febr. 14. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!