Ebből lehet gond?
Szerintem játssz nyitott kártyákkal majd a kapcsolatodban.Ne próbáld elrejteni milyen vagy,hanem mondd el őszintén amit ide leírtál.
Egyébként egy kapcsolatban a házimunka mindkét fél dolga.Ha meg tudtok állapodni majd,hogy mondjuk te csinálod a főzést,mosogatást,mosást, a pasi meg az egyéb házimunkákat,az teljesen ok. Vagy beosztjátok a helyiségeket,hogy kinek mi lesz a dolga.
Én sem vagyok teljesen rendszerető, hasonlóan vagyok mint te.A páromat nem zavarja, nem ezen áll vagy bukik egy kapcsolat.
Dehogy nem ezen áll, vagy bukik!
Nagyon is!
De észvesztő nagy baromságnak tartom, hogy idehányd ezt a problémát, mert nem mi fogunk veled együtt élni........
Én hasonló vagyok, mint te, a párommal megegyeztünk, hogy mi az, ami neki feltétlen fontos, mi az, amit én csinálok, mi az, amit ö. A lakás általában nem néz ki túl rendetlenül, de nincs is patikai rend. Ha valaki olyan vendég jön, akinél fontos, hogy minden ragyogjon, akkor max fél óra alatt meg lehet csinálni.
Majdnem 30 éve élek igen jól a párommal, ö így fogadott el engem, emiatt (sincs) problémánk egymással.
Ha egy rendmániást fogsz ki, akkor az életetek pokol lesz.
Keress olyan társat, aki rugalmasan kezeli az ilyen dolgokat, legjobb, ha ő is alkotó tevékenységet folytat.
Igyekezzetek sikeresek lenni, hogy tudjatok fizetni egy bejárónőt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!