Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még itt olyan személy,...

Van még itt olyan személy, akinél a politika családon belüli veszekedést/gyűlöletet okozott?

Figyelt kérdés

Sajnálatos módon, az anyai nagyszüleim (és nagybátyám) erőteljesen balliberális nézetűek, gyakran erőszakosan hangoztatják torz eszméiket, és emiatt pedig sokszor elszakad nálam a cérna. Ők viszont olyankor annál inkább mondják a magukét... Igyekszem nem törődni velük, amikor ez megy, de mégis, alaposan felszökik a vérnyomásom, amikor például a migránsokat védik.

Olvastam régebben a Gyakorin, hogy nem szabadna a családban politizálni, de ez a "gondolat" számomra egészen addig a pillanatig ismeretlen volt, sajnos nem azt a "mintát" tapasztaltam az évek során.

(24 éves leszek.)

2017. febr. 1. 12:27
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
71%
Azzal azért számolni kell, hogy ha kiírsz egy kérdést, arra nem mindig azt a választ kapod, amit szeretnél. Ha ez a kicsi lelkednek nem elviselhető, akkor ne kérdezz, ne beszélgess olyan témákról, amiket illetően nem bírod az ellenvéleményt!
2017. febr. 1. 15:49
 32/39 A kérdező kommentje:
Nem a kommentemre válaszoltál, hanem idefröcsögtél egy semmitérő információt, az alantas stílusodban. Ennyi történt.
2017. febr. 1. 15:56
 33/39 anonim ***** válasza:
87%
Te fröcsögtél a családodról, hogy antimagyarok! Csupán azért, mert másképp látják a dolgokat, mint te. Tehát a te szemléleteddel való egyetértés határozza meg, hogy tulajdonképpen ki is a magyar és ki nem? Az, hogy engem minek írsz itt le, tök mindegy! De az, hogy a családfádat, a gyökereidet leantimagyarozod, az már ad egy képet rólad!
2017. febr. 1. 16:02
 34/39 anonim ***** válasza:
85%
Ne Hunyadi Jánossal példálózz itt, nyomja a történelmet (kiforgatva) eleget az m1, inkább kérdezd a nagymamádat (aki ugye antimagyar szerinted), arról a történelemről, amire ő emlékszik vissza az életéből.
2017. febr. 1. 16:06
 35/39 A kérdező kommentje:

Éppen, hogy ők nem tűrnek el más véleményt, és belém fojtják a szót ezáltal. Ezek után ne legyek dühös?

Nem is utaltam arra, hogy az én szemléletem lenne a meghatározó, csupán idegesít, hogy nem engednek megnyilvánulni.

A nagymamámmal sokat beszélgettem a történelemről, szeretjük egymást. Annak ellenére, hogy ártott is neki a kommunista rendszer korai szakasza, elmondása szerint később jobb volt. (Nem mindenki van ezen a véleményen.)

2017. febr. 1. 16:12
 36/39 A kérdező kommentje:
Csakhogy engem nem igazán foglalkoztat a 20. század történelme, hanem inkább a középkor.
2017. febr. 1. 16:14
 37/39 anonim ***** válasza:
80%

Tehat azert antimagyarok mert teged elnyomnak?

Vegul is logikus: te magyar vagy, teged xarba sem vesznek, akkor csakis antimagyarok lehetnek!

2017. febr. 1. 19:29
 38/39 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, mit értesz azalatt, hogy antimagyarok a rokonaid?
2017. febr. 1. 20:45
 39/39 A kérdező kommentje:
Mindezek után még nem értitek, hogy máskor jól megvagyok velük, csak amikor szóba jön ez a témakör, olyankor inkább mérgesen elvonulok, de néha nem hagyom annyiban?
2017. febr. 1. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!