Van még itt olyan személy, akinél a politika családon belüli veszekedést/gyűlöletet okozott?
Sajnálatos módon, az anyai nagyszüleim (és nagybátyám) erőteljesen balliberális nézetűek, gyakran erőszakosan hangoztatják torz eszméiket, és emiatt pedig sokszor elszakad nálam a cérna. Ők viszont olyankor annál inkább mondják a magukét... Igyekszem nem törődni velük, amikor ez megy, de mégis, alaposan felszökik a vérnyomásom, amikor például a migránsokat védik.
Olvastam régebben a Gyakorin, hogy nem szabadna a családban politizálni, de ez a "gondolat" számomra egészen addig a pillanatig ismeretlen volt, sajnos nem azt a "mintát" tapasztaltam az évek során.
(24 éves leszek.)
Éppen, hogy ők nem tűrnek el más véleményt, és belém fojtják a szót ezáltal. Ezek után ne legyek dühös?
Nem is utaltam arra, hogy az én szemléletem lenne a meghatározó, csupán idegesít, hogy nem engednek megnyilvánulni.
A nagymamámmal sokat beszélgettem a történelemről, szeretjük egymást. Annak ellenére, hogy ártott is neki a kommunista rendszer korai szakasza, elmondása szerint később jobb volt. (Nem mindenki van ezen a véleményen.)
Tehat azert antimagyarok mert teged elnyomnak?
Vegul is logikus: te magyar vagy, teged xarba sem vesznek, akkor csakis antimagyarok lehetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!