Van még itt olyan személy, akinél a politika családon belüli veszekedést/gyűlöletet okozott?
Sajnálatos módon, az anyai nagyszüleim (és nagybátyám) erőteljesen balliberális nézetűek, gyakran erőszakosan hangoztatják torz eszméiket, és emiatt pedig sokszor elszakad nálam a cérna. Ők viszont olyankor annál inkább mondják a magukét... Igyekszem nem törődni velük, amikor ez megy, de mégis, alaposan felszökik a vérnyomásom, amikor például a migránsokat védik.
Olvastam régebben a Gyakorin, hogy nem szabadna a családban politizálni, de ez a "gondolat" számomra egészen addig a pillanatig ismeretlen volt, sajnos nem azt a "mintát" tapasztaltam az évek során.
(24 éves leszek.)
14:35
Egy szóval sem mondtam olyat, hogy lelőnék bárkit is. Ennyire vak vagy?!
Miert van az a benyomasom hogy te eddig csak annyit tettel le az asztalra hogy magyarnak szulettel?
Ok szoktak ezt ennyire fullba nyomni...
A pont mindig a kérdezőnél van. :)
Nem, nem csak annyit tettem le az asztalra, ha érdekel. Rossz felfogás, hogy az élet csak a bizonyításról szól.
" az élet csak a bizonyításról szól."
dehogynem, folyamatosan arrol szol, leginkabb magunknak.
Tőled hamarabb felmegy, ha már itt tartunk.
Mindenkinél vannak olyan tényezők, amelyek rosszul érintik az adott személyt. Nálam például (többek között) a szóban forgó dolog. Nálad pedig a fene tudja, hogy mi, de vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!