Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még itt olyan személy,...

Van még itt olyan személy, akinél a politika családon belüli veszekedést/gyűlöletet okozott?

Figyelt kérdés

Sajnálatos módon, az anyai nagyszüleim (és nagybátyám) erőteljesen balliberális nézetűek, gyakran erőszakosan hangoztatják torz eszméiket, és emiatt pedig sokszor elszakad nálam a cérna. Ők viszont olyankor annál inkább mondják a magukét... Igyekszem nem törődni velük, amikor ez megy, de mégis, alaposan felszökik a vérnyomásom, amikor például a migránsokat védik.

Olvastam régebben a Gyakorin, hogy nem szabadna a családban politizálni, de ez a "gondolat" számomra egészen addig a pillanatig ismeretlen volt, sajnos nem azt a "mintát" tapasztaltam az évek során.

(24 éves leszek.)

2017. febr. 1. 12:27
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem annak nincsenek érzelmei, aki lőne mindenkire, aki más, mint ő. De hagyjuk, aki ilyen értelmi szinten mozog, azzal kár vitatkozni!
2017. febr. 1. 14:35
 22/39 A kérdező kommentje:

14:35

Egy szóval sem mondtam olyat, hogy lelőnék bárkit is. Ennyire vak vagy?!

2017. febr. 1. 14:36
 23/39 anonim ***** válasza:
80%

Miert van az a benyomasom hogy te eddig csak annyit tettel le az asztalra hogy magyarnak szulettel?

Ok szoktak ezt ennyire fullba nyomni...

2017. febr. 1. 14:41
 24/39 anonim ***** válasza:
62%
23-as! Ott a pont! :)
2017. febr. 1. 14:49
 25/39 A kérdező kommentje:

A pont mindig a kérdezőnél van. :)

Nem, nem csak annyit tettem le az asztalra, ha érdekel. Rossz felfogás, hogy az élet csak a bizonyításról szól.

2017. febr. 1. 14:58
 26/39 A kérdező kommentje:
14:49-es pedig próbál megragadni minden alkalmat, hogy mosolyogva kötekedhessen. Te vagy a rossz ember.
2017. febr. 1. 15:00
 27/39 anonim ***** válasza:
2%

" az élet csak a bizonyításról szól."

dehogynem, folyamatosan arrol szol, leginkabb magunknak.

2017. febr. 1. 15:09
 28/39 A kérdező kommentje:
Mint írtam, részben egyet értek eme gondolattal, csak véleményem szerint saját magunknak ártunk azzal, ha állandóan a jövőn aggódunk.
2017. febr. 1. 15:29
 29/39 anonim ***** válasza:
88%
Az egész kérdésed gyűlöleten alapul. Aki másképp gondolkodik, annak "torz eszméi" vannak szerinted. Akik a migránsokat védik, azoktól felmegy a vérnyomásod. Szegény jó magyar kislány...
2017. febr. 1. 15:39
 30/39 A kérdező kommentje:

Tőled hamarabb felmegy, ha már itt tartunk.

Mindenkinél vannak olyan tényezők, amelyek rosszul érintik az adott személyt. Nálam például (többek között) a szóban forgó dolog. Nálad pedig a fene tudja, hogy mi, de vannak

2017. febr. 1. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!