Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki, hogy 15 évesen...

Nagyon ciki, hogy 15 évesen is "anyás" vagyok?

Figyelt kérdés
Napmintnap hallgatom, ahogy az osztálytársaim szidják az anyjukat, én viszont pont ellenkezőjét érzem. Nagyon ragaszkodom az anyukámhoz, hiszen ő segített át életem több nehéz időszakán és megért engem. de nem arról van szó, hogy elkényeztet, ezt én nem is várom tőle, de mondjuk megverni sem szokott. eléggé úgynézki, hogy csak én vagyok így ezzel. én kicsit cikinek érzem ennek ellenére nem tudom, hogy szeretnék-e rajta változtatni. mi a véleményetek? légyszi kultúráltan
2010. máj. 6. 20:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
88%

Na azért nem biztos, hogy az anyaszidás a tizenévesek részéről mindig jogos! Sokan közülük pár év múlva inkább szégyellni fogják magukat, amiért most így beszéltek! Kritizálni könnyű - aztán majd csinálja ő jobban, ha felnőtt lesz. Bírom azokat,akik mindenkinél mindent jobban tudnak, azokról a helyzetekről is, amikben még nem voltak benne.

Ezzel együtt egyetértek, hogy vannak olyan szülők is, akik nem követnek el mindent azért, hogy a gyerekük szemében hitelesek legyenek.

Ezt én is utáltam anno, hogy egyeseknél menő volt szidni, kritizálni, megvetni, nem szeretni a szülőket, nagyszülőket - 13 évesen ki kéne nőni ezt, hogy ciki szeretni az anyukámat - de az még jobb, ha valakinek ez az időszak el se jön. Az anya szeretete a jókislánysághoz se köthető, én aztán nem vagyok jókislány (buli, ivászat,stb.) mégis viszonylag jó a kapcsolatom Anyukámmal, és ezt sose szégyeltem.

2010. máj. 9. 23:39
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Én 37 éves vagyok, van egy lányom. :) Én is anyás vagyok a mai napig. Napi 4-5 telefon, és szinte minden nap találkozunk is. Örülnék ha a lányom és köztem is ilyen viszony lenne mint köztem és az anyukám között a mai napig :)
2010. máj. 10. 00:17
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért van az hogy a tinik körében ekkora "divat" szidni a szülőket? Összetenném a két kezem, ha édesanyám mellettem lehetne. Én 11 éves voltam mikor anyukám hosszú betegség után elhunyt, rá nyolc évre apukám. Nincs nap hogy ne gondolnék rájuk. Ma napig összeszorul a szívem mikor szülőt látok a gyerekével, mert én már nem ölelhetem át a sajátjaimat. Már én is anyuka vagyok, és rettegek nehogy én is beteg legyek és kislányom anya nélkül nőjjön fel. Becsüld továbbra is anyukádat, mutasd ki a szereteted és mondd is ki, tudasd vele mennyire szereted. A többi tahóval ne foglalkozz. Én is voltam büntiben anno, de sose utáltam érte a szüleimet, mert mindig jogos volt. Szerintem a többiek irigyek, és beállnak a sorba, nehogy kilógjanak.
2010. máj. 10. 00:19
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is anyás voltam nagyon, sőt még a mai napig, bár ő sajnos egy éve nincs már köztünk:(

18L

2010. máj. 10. 00:44
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Én irigyellek érte. Mindig is szerettem volna ilyen kapcsolatot anyukámmal, csak sajnos vele ez nem működött. De láttam azokon a barátnőimen, akik anyásak, hogy sokkal könnyebb és jobb nekik. Örülj neki, hogy ilyen kapcsolatod lehet anyukáddal :(
2010. máj. 10. 08:24
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de légyszi olvassátok el az ezelőtti kommentáromat, mert abban leírtam, hogy mi az ami kimaradt a kérdésből.
2010. máj. 10. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!