Nagyon ciki, hogy 15 évesen is "anyás" vagyok?
Na azért nem biztos, hogy az anyaszidás a tizenévesek részéről mindig jogos! Sokan közülük pár év múlva inkább szégyellni fogják magukat, amiért most így beszéltek! Kritizálni könnyű - aztán majd csinálja ő jobban, ha felnőtt lesz. Bírom azokat,akik mindenkinél mindent jobban tudnak, azokról a helyzetekről is, amikben még nem voltak benne.
Ezzel együtt egyetértek, hogy vannak olyan szülők is, akik nem követnek el mindent azért, hogy a gyerekük szemében hitelesek legyenek.
Ezt én is utáltam anno, hogy egyeseknél menő volt szidni, kritizálni, megvetni, nem szeretni a szülőket, nagyszülőket - 13 évesen ki kéne nőni ezt, hogy ciki szeretni az anyukámat - de az még jobb, ha valakinek ez az időszak el se jön. Az anya szeretete a jókislánysághoz se köthető, én aztán nem vagyok jókislány (buli, ivászat,stb.) mégis viszonylag jó a kapcsolatom Anyukámmal, és ezt sose szégyeltem.
Én is anyás voltam nagyon, sőt még a mai napig, bár ő sajnos egy éve nincs már köztünk:(
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!