Nagyon ciki, hogy 15 évesen is "anyás" vagyok?
én minden próbálok megtenni, hogy az én lányom is így érezzen. most 12. mi ennek a titka?büntit mikor kapsz akkor sem haragszol anyudra?
ez tök jó dolog. és nagyon szép dolog!! később ennek még jobban fogsz örülni.
Szerencsés vagy, hogy ilyen jó édesanyáddal a kapcsolatotok. Azt nem tudom, hogy ciki vagy sem, de ezért még nem akarnék változtatni a helyedben. Akik ezért esetleg piszkálnak, azok valószinüleg csak irigyek rád.
Örülj, hogy ilyen helyzetben vagy, rengetegen cserélnének veled.
Nem ciki!Örülj,hogy nem abba a csoportba tartozol aki saját édesanyját elmondja mindennek!
Sajnos sokan csak akkor jönnek rá tini korban,hogy mennyit számít egy édesanya és mennyit segít az életben,amikor már elveszítik.....15L
20.22-es: ritkán kapok csak büntit, olyankor gyakran kiabálok is anyukámmal, de attól még szeretem, gyorsan elfelejtjük az egészet. igazából nem tudom mi a titka. szerintem ki fogja nőni idővel, ha túl lesz a lázadós időszakán. az az igazság, hogy nekem ez a lázadós időszak kimaradt az életemből és szerintem már nem is lesz...
Köszi a válaszokat, kedvesek vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!