Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki, hogy 15 évesen...

Nagyon ciki, hogy 15 évesen is "anyás" vagyok?

Figyelt kérdés
Napmintnap hallgatom, ahogy az osztálytársaim szidják az anyjukat, én viszont pont ellenkezőjét érzem. Nagyon ragaszkodom az anyukámhoz, hiszen ő segített át életem több nehéz időszakán és megért engem. de nem arról van szó, hogy elkényeztet, ezt én nem is várom tőle, de mondjuk megverni sem szokott. eléggé úgynézki, hogy csak én vagyok így ezzel. én kicsit cikinek érzem ennek ellenére nem tudom, hogy szeretnék-e rajta változtatni. mi a véleményetek? légyszi kultúráltan
2010. máj. 6. 20:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon helyes, jobb mintha anyáznál te is.
2010. máj. 6. 20:21
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

én minden próbálok megtenni, hogy az én lányom is így érezzen. most 12. mi ennek a titka?büntit mikor kapsz akkor sem haragszol anyudra?

ez tök jó dolog. és nagyon szép dolog!! később ennek még jobban fogsz örülni.

2010. máj. 6. 20:22
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsés vagy, hogy ilyen jó édesanyáddal a kapcsolatotok. Azt nem tudom, hogy ciki vagy sem, de ezért még nem akarnék változtatni a helyedben. Akik ezért esetleg piszkálnak, azok valószinüleg csak irigyek rád.

Örülj, hogy ilyen helyzetben vagy, rengetegen cserélnének veled.

2010. máj. 6. 20:23
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki!Örülj,hogy nem abba a csoportba tartozol aki saját édesanyját elmondja mindennek!

Sajnos sokan csak akkor jönnek rá tini korban,hogy mennyit számít egy édesanya és mennyit segít az életben,amikor már elveszítik.....15L

2010. máj. 6. 20:25
 5/26 A kérdező kommentje:

20.22-es: ritkán kapok csak büntit, olyankor gyakran kiabálok is anyukámmal, de attól még szeretem, gyorsan elfelejtjük az egészet. igazából nem tudom mi a titka. szerintem ki fogja nőni idővel, ha túl lesz a lázadós időszakán. az az igazság, hogy nekem ez a lázadós időszak kimaradt az életemből és szerintem már nem is lesz...

Köszi a válaszokat, kedvesek vagytok :)

2010. máj. 6. 20:28
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
én 18 éves lány vagyok és nekem anyum olyan mintha a legjobb barátnőm lenne...és szerintem ez igy is marad!!
2010. máj. 6. 20:30
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon helyesen gondolkozol.Ha ti jól kijöttök egymással,ne érdekeljen mások véleménye,elvégre ez a jó kapcsolat mindkettőtöknek csak előnyére válik,a szó legpozitívabb érelmében!Nem muszáj mindig a birkanyájat követni.Ha pedig valaki leszól,gondolj arra,hogy valószínűleg azért,mert valamit jól csinálsz,amit ő nem.
2010. máj. 6. 20:31
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon anyás vagyok, pedig már jó régen felnőttem :)
2010. máj. 6. 20:32
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is rettentően anyás vagyok, pedig 30 leszek a nyáron. Ez így van rendjén. Szerintem. Ez normáliséknál így van.
2010. máj. 6. 20:33
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az ciki, hogy az osztálytársaid nem tisztelik az anyjukat.
2010. máj. 6. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!