Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki, hogy 15 évesen...

Nagyon ciki, hogy 15 évesen is "anyás" vagyok?

Figyelt kérdés
Napmintnap hallgatom, ahogy az osztálytársaim szidják az anyjukat, én viszont pont ellenkezőjét érzem. Nagyon ragaszkodom az anyukámhoz, hiszen ő segített át életem több nehéz időszakán és megért engem. de nem arról van szó, hogy elkényeztet, ezt én nem is várom tőle, de mondjuk megverni sem szokott. eléggé úgynézki, hogy csak én vagyok így ezzel. én kicsit cikinek érzem ennek ellenére nem tudom, hogy szeretnék-e rajta változtatni. mi a véleményetek? légyszi kultúráltan
2010. máj. 6. 20:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

köszönöm a kedves szavaidat. remélem tényleg hasonló lesz a kapcsolatunk, vagy marad, vagy hogy mondjam.

irigyellek.:)

20.22

2010. máj. 6. 20:54
 12/26 anonim válasza:
100%

Nem ciki! Egyet jól jegyezz meg: ne félj más lenni mint a tömeg. Nem kell beolvadni a bunkók közé, nem kell inni ha mások isznak és nem kell dohányozni csak mert a haverok is csinálják.

A legszebb és legbecsülendőbb dolog, ha szereted és tiszteled anyukádat. Ne félj ezt hangoztatni sem, én is így szoktam pedig én is anya vagyok már. A bunkók csak szidják az anyjukat, pedig lehet nem érdemli meg. Sőt egy anya sem érdemel tiszteletlenséget, akármilyen is.

Sok szép együtt töltött napot és szeretet kívánok nektek!

2010. máj. 6. 21:19
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
helyes
2010. máj. 6. 21:49
 14/26 anonim válasza:
100%
egyáltalán nem ciki h ennyire kötődsz anyukádhoz... sztem tök jó dolog... az meg h a többiek szidják a saját anyukájukat.. na sztem az a ciki..
2010. máj. 6. 22:11
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez vigasztal, én 25 évesen is anyás vagyok. 1500 km-re lakom tőle, de nincs olyan nap, hogy ne beszélnénk.

Nem kell rajta változtatni, az az elítélendő ha valaki csúnyán beszél az anyjáról. Maradj csak ilyen.

25/N

2010. máj. 7. 08:16
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi ciki, én 24 éves nő vagyok és az Anyukám a mindenem, Ő a legfontosabb személy az életemben, vagyis én nagyon anyás vagyok, gyerekkoromban is az voltam. viszont az fontos, hogy ne tőle várj mindig mindenben megoldást, kezdd el magadtól megoldani a problémáidat, ha elakadsz, kérhetsz tőle segítséget. előbb-utóbb le kell róla ugyanis válnod, és önálló életet kell élned, mivel nem lesz sajnos örökké melletted:(
2010. máj. 7. 10:36
 17/26 anonim válasza:
100%

Szia!

Én 31éves 2 gyerekes anyuka vagyok, és a mai napig "anyás" vagyok. Bármi történik velem, bármily beteg vagyok, csak az anyut akarom:) Senki sem, még a férjem sem adja azt a biztonságérzetet, megértést és egyebeket, mint az anyukám!

2010. máj. 7. 15:03
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó dolog, én 18évesen is nagyon anyás vagyok:) de a testvérem 28évesen szintén nagyon anyás:), sőt bátyám fia is nagyon mamás:)
2010. máj. 7. 20:08
 19/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a kedves szavakat, igazából az a nagyobb gond, hogy egyszerűen nem vagyok képes magamtól megoldani dolgokat, mindig anyukámtól várom a megoldást, és ráadásul olyan vagyok, mint egy 5 éves, ha kicsit később jön haza, már teljesen ideges leszek, rögtön gyomoridegem lesz ha arra gondolok, hogy egyszer majd nem lesz. abba belehalok. ez lehet, hogy azért is van, mert az ő anyukája akkor halt meg (egy balesetben) amikor anyukám annyi idős volt mint most én. És ő is nagyon szerette az anyukáját. És attól is kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy egyszer majd el kell költöznöm...
2010. máj. 9. 18:14
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Már miért lenne ciki?

Nyilván az osztálytársaid azért szidják mert nem jó anyák és nem szeretik...

A Tiéd valószínüleg jó anya, hidd el nem minden anya szereti a gyerekét se sajnos..És nem is minden anya érdemli meg hogy tisztelje a gyereke..

Azok az anyák akiket szid a gyerekük, megbuktak mint szülő.. A te anyukád viszont nem ilyen ezekszerint!

2010. máj. 9. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!