Az nagyon ciki ha csak 15 évesen fogok ballagni?
Figyelt kérdés
9.végére meg már 16 leszek..álltalába mindenki 14 évesen ballag,de az se ritka hogy 13 évesen:S2011. jún. 20. 14:25
1/16 anonim válasza:
buktál vagy oviból is később ballagtál már?
2/16 anonim válasza:
alegtöbben 7 évesen kezdik a sulit és 16 évesen ballagnak
3/16 anonim válasza:
Fhuuu te hallod, nagyon-nagyon-nagyon ciki, én is 15 évesen ballagtam, most 17 vagyok, de azóta emiatt szégyenkezem, hogy milyen gáz volt. Ugyan már, dehogy ciki... ;) Mi kenne mégis ciki benne?
4/16 A kérdező kommentje:
Dehogy buktam,4 évet jártam oviba,mert anyukám kicsinek tartott elsőshoz:S
Hát nem tudok..csak legalább most ballagtam volna :S
2011. jún. 20. 14:32
5/16 A kérdező kommentje:
*elsősnek
2011. jún. 20. 14:32
6/16 anonim válasza:
a tavaszi születésűek is 15 évesen ballagnák, átlag amúgy a 14 de kit érdekel? :D egyáltalán nem ciki...
7/16 anonim válasza:
Nálunk van egy srác akinek sikerült 17 évesen elballagnia:D
de amúgy nem... én is 15 vagyok és pénteken volt a ballagásom:) ráadásul nem csak én voltam 15 hanem még jó pér osztálytársam:)
8/16 anonim válasza:
Szeptemberi születésű vagyok, így év-vesztes. 7 évesen kezdtem a sulit és majdnem 15 évesen ballagtam, mi ebben a ciki?
Főleg, hogy nem is buktál! Nyugi semmi gond nincs ezzel.
9/16 anonim válasza:
14:29 vagyok. Én is 4 évet jártam oviba, de ez, hogy 15 évesen ballagtam, hogy ez ciki lett volna? Ez meg se fordult a fejemben. Nem értem te miért gondolkozol ezen. Hülyeség, nem kell tényleg...
10/16 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy tényleg hülyeség:)
2011. jún. 20. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!