Hát ez elég nagy hülyeség. Miért lenne ciki? Én 14 vagyok és 7 évesen kezdtem a sulit. A mi osztályunkba 3-4 olyan ember van aki 6 évesen
2011. jún. 20. 14:39
12/16 anonim válasza:
Én is 4 évet jártam oviba, mert évvesztes voltam. Ugyanígy az osztályom fele kb. Eszembe nem jutott, hogy túlkoros lennék a ballagáshoz..:) Ez pont így volt rendjén!
2011. jún. 20. 15:00
13/16 anonim válasza:
Én is majdnem 15 évesen fejeztem be a 8. osztályt, júliusban volt a 15. szülinapom. Az osztálytársaim között pedig kb 7-8-an voltak, akik 8. év végére már 15 évesek voltak.
Mondjuk én 8 osztályos gimibe jártam, így nekem ekkor nem volt áltsulis ballagásom. (helyette évvégi magyar-töri vizsga :S)
2011. jún. 20. 18:18
14/16 anonim válasza:
Én is már 15 voltam amikor ballagtam , mert év vesztes vagyok.Szerintem nem ciki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.