Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az nagyon ciki ha csak 15...

Az nagyon ciki ha csak 15 évesen fogok ballagni?

Figyelt kérdés
9.végére meg már 16 leszek..álltalába mindenki 14 évesen ballag,de az se ritka hogy 13 évesen:S
2011. jún. 20. 14:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát ez elég nagy hülyeség. Miért lenne ciki? Én 14 vagyok és 7 évesen kezdtem a sulit. A mi osztályunkba 3-4 olyan ember van aki 6 évesen
2011. jún. 20. 14:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is 4 évet jártam oviba, mert évvesztes voltam. Ugyanígy az osztályom fele kb. Eszembe nem jutott, hogy túlkoros lennék a ballagáshoz..:) Ez pont így volt rendjén!
2011. jún. 20. 15:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is majdnem 15 évesen fejeztem be a 8. osztályt, júliusban volt a 15. szülinapom. Az osztálytársaim között pedig kb 7-8-an voltak, akik 8. év végére már 15 évesek voltak.

Mondjuk én 8 osztályos gimibe jártam, így nekem ekkor nem volt áltsulis ballagásom. (helyette évvégi magyar-töri vizsga :S)

2011. jún. 20. 18:18
 14/16 anonim válasza:

Én is már 15 voltam amikor ballagtam , mert év vesztes vagyok.Szerintem nem ciki.

15/l

2012. jún. 29. 12:39
 15/16 A kérdező kommentje:
már azóta elballagtam :)
2012. jún. 29. 14:38
 16/16 anonim válasza:
nembaj :D
2012. jún. 29. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.