Az nagyon ciki ha csak 15 évesen fogok ballagni?
Figyelt kérdés
9.végére meg már 16 leszek..álltalába mindenki 14 évesen ballag,de az se ritka hogy 13 évesen:S2011. jún. 20. 14:25
11/16 anonim válasza:
Hát ez elég nagy hülyeség. Miért lenne ciki? Én 14 vagyok és 7 évesen kezdtem a sulit. A mi osztályunkba 3-4 olyan ember van aki 6 évesen
12/16 anonim válasza:
Én is 4 évet jártam oviba, mert évvesztes voltam. Ugyanígy az osztályom fele kb. Eszembe nem jutott, hogy túlkoros lennék a ballagáshoz..:) Ez pont így volt rendjén!
13/16 anonim válasza:
Én is majdnem 15 évesen fejeztem be a 8. osztályt, júliusban volt a 15. szülinapom. Az osztálytársaim között pedig kb 7-8-an voltak, akik 8. év végére már 15 évesek voltak.
Mondjuk én 8 osztályos gimibe jártam, így nekem ekkor nem volt áltsulis ballagásom. (helyette évvégi magyar-töri vizsga :S)
14/16 anonim válasza:
Én is már 15 voltam amikor ballagtam , mert év vesztes vagyok.Szerintem nem ciki.
15/l
15/16 A kérdező kommentje:
már azóta elballagtam :)
2012. jún. 29. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!