Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most már elegünk van belőle!...

Most már elegünk van belőle! Mit csináljunk?

Figyelt kérdés

Lényeg annyi hogy ma egy rokonunknak volt születés napja de a rokonunk egy elég elfoglalt ember ma lett 55 éves és nálunk az a hagyomány hogy étterembe visszük és hogy ne legyen félreértés elmondjuk mikor hol ma is így volt lefoglalták a szüleink 2 héttel előbbre és meg akartuk kérni őket hogy csinálják meg neki a kedvenc tortáját azt mondták az nem szerepel az étlapon azt nem adunk de 1 óra könyörgés után azt mondták rendben megcsinálják a rokonunk ott ül beszélünk aztán csörög a telefonja beszél a nem tom kivel aztán azt mondja sürgős mennie kell

A pincér pont hozta a tortát és nézte is hogy ő hovamegy és mi meg csak ülünk ott kínosan és látszott a pincéren hogy nem valami boldog.

De ez már nem az első alkalom ez már a 3. Egymás után azzal a különbséggel hogy egyszer torta evés közbe kiment ismét egy telefon után és ott hagyta a torta felét a másiknál meg már az előételnél otthagyott minket. Mit csináljunk? elegünk van belőle de komolyan

14.f és mondhatjátok hogy mi közöm hozzá akkor is tudjátok milyen kínos volt hogy egy telefon után fogja a kabátját és elmegy? De mindekinek kínos volt

2017. jan. 28. 16:56
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
7%

Nem olvastam végig, de ha pl. szülész, akkor megértem. Olyankor nem lehet várni a tortával.

Különben meg minek hivjatok?

Ha ez neki ennyit jelent, kár a gőzért. A hülyeség továbbra sem gyógyítható!

2017. jan. 28. 21:41
 42/49 anonim ***** válasza:
0%

Na most elolvastam és igen elkepedtem a valaszokon.

A többség szerint a szülinaposnak van igaza. Merthogy ez egy uncsi mulatság. Ha a kérdező szülei tudják mi a munkája, akkor gondolom nem akadtak volna ki a hirtelen tavozason, hanem megertik, mint olyasvalamit, ami a munkával jár.

De szerintetek az tök rendjén van, hogy vki 4x elfogad vacsorameghívást, de mivel az számára uncsi, ezért jogos bunkó módon lelécelni?

Nekem az a véleményem, hogyha ennyire töketlen valaki, hogy már az elején visszadobja a meghívást, akkor vagy seggelje végig a muszáj-estet, vagy el se menjen, minek kell ezt a sz.arsagot megrendezni? Anyadeknak meg leeshetett volna már a tantusz, hogy nem bírja a társaságotokat, csak nyúl bevallani, mert az nem olyan jofej dolog.

2017. jan. 28. 21:52
 43/49 anonim ***** válasza:
74%
Mit csináljatok? Ne haragudj, de tudjátok, hogy milyen,láthatólag nem igényli a nagy családi összeröffenést, és akkor is sz..ik a közepére, ha éppen miatta van a felhajtás. Akkor mi a bánatos francnak csináljátok? A második ilyen eset után felhagytam volna vele! Ő milyen éttermezést szokott szervezni a ti szülinapotokra?
2017. jan. 29. 06:36
 44/49 anonim ***** válasza:
90%

Kisfiam, 14 evesen te mi a tokomet porogsz ezen ennyit? Csinald meg inkabb szepen a matekhazidat es ne szolj bele a felnottek dolgaba. Nem jutott meg eszedbe, hogy a szuleid talan okkal nem mondanak el neked mindent errol a szituaciorol? A rokont meg szinten hagyd beken es fejezd be ezt a bicskanyitogato hisztit. Ha a felnottek tul tudtak lepni rajta, akik szerveztek az egeszet, akkor te is tul tudsz, hiaba kerultel allitolag "rettenetesen kinos" helyzetbe miatta.

Mellesleg ha mar te, a gyerek is ilyen szentsegelo, akkor kepzelem, milyen lehet az egesz csalad...Tokeletesen megertem a rokont, hogy a hata kozepere sem kivan titeket es inkabb lelep a francba. Na meg igazan fontos lehet o nektek, ha meg azt sem vagytok kepesek eszrevenni vagy epp elfogadni, hogy ezzel az eszem-iszommal mar harmadszor lottetek melle, de ti keptelenek vagytok meg a sajat szulinapjan is arra, hogy leadjatok az igenyeitekbol es akkor egyszer esetleg valami olyat szervezni, amit o is elvez. Vagy ha erre lustak vagytok, akkor legalabb hagyjatok beken. Hidd el, nagyobb orom lesz neki meg az is, mint a ti alszent tarsasagotok.

2017. jan. 29. 09:37
 45/49 A kérdező kommentje:

Ő választotta ki az éttermet, és kedves utolsó elhúzhatsz a fenébe.

A félévim kitünő lett a magyar felvételim is valószínűleg 47 pontos, a matek meg 46 és ezzel még a városmajorba is fölvennek szóval befoghatod a szádat! És onnan tudom ,hogy felvételi után anyukám valahol kinyomtatta a felvételit, szóval ja ha tanulásról van szó haggy békén mert az osztály legjobb tanulója vagyok.

2017. jan. 29. 10:06
 46/49 anonim ***** válasza:
100%
Edesem, velem igy nem beszelsz meg ugy altalaban mas emberrel sem:) ebbol latszik, hogy a tanulasi kepesseg melle a jolneveltseg mar sajnos nem jar feltetlenul. Szoval lekakilom az eredmenyeidet, mivel semmit nem fognak erni a tarsasagi eletben kesobb, ha ekkora paraszt vagy melle, aki beleszol abba is, ami egyaltalan nem tartozik ra. Merthogy a rokonod munkaja pont ilyen, ha a szuleid nem kotik az orrodra, az valoszinuleg azert van, mert rohadtul nincs kozod hozza.
2017. jan. 29. 10:50
 47/49 anonim ***** válasza:
34%
Gratulálok a tanulmányaidhoz,ügyes vagy!Tudod mit köszöntsétek fel képeslappal emailban.Felejtsétek el a személyes találkozót,ha szeret benneteket akkor majd észbekap.
2017. jan. 29. 10:52
 48/49 longlife ***** válasza:
53%
...Ő választotta ki az éttermet,....Hát ez remek.Ebből kel építkezni.Ha még mindig ragaszkodtok az étteremhez,akkor gyors kajáldát dobjátok föl neki.Mc Donalds,B.King,vagy valami talpon álló.Aztán mehet Isten hírével.CSá.Amúgy gratula az isk.eredményedhez.Továbbra is arra koncentrálj,ezt a rokonos dolgot meg engedd el.Tartok tőle,hogy az élet tart még neked kínosabb esetet is.Azokat még nehezebben fogod feldolgozni..
2017. jan. 29. 13:31
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen helyesírással és fogalmazással kétlem, hogy te lennél az osztály legjobb tanulója. Vagy akkor az egy nagyon gáz osztály. :D
2017. jan. 29. 17:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!