Lényeg annyi hogy ma egy rokonunknak volt születés napja de a rokonunk egy elég elfoglalt ember ma lett 55 éves és nálunk az a hagyomány hogy étterembe visszük és hogy ne legyen félreértés elmondjuk mikor hol ma is így volt lefoglalták a szüleink 2 héttel előbbre és meg akartuk kérni őket hogy csinálják meg neki a kedvenc tortáját azt mondták az nem szerepel az étlapon azt nem adunk de 1 óra könyörgés után azt mondták rendben megcsinálják a rokonunk ott ül beszélünk aztán csörög a telefonja beszél a nem tom kivel aztán azt mondja sürgős mennie kell
A pincér pont hozta a tortát és nézte is hogy ő hovamegy és mi meg csak ülünk ott kínosan és látszott a pincéren hogy nem valami boldog.
De ez már nem az első alkalom ez már a 3. Egymás után azzal a különbséggel hogy egyszer torta evés közbe kiment ismét egy telefon után és ott hagyta a torta felét a másiknál meg már az előételnél otthagyott minket. Mit csináljunk? elegünk van belőle de komolyan
14.f és mondhatjátok hogy mi közöm hozzá akkor is tudjátok milyen kínos volt hogy egy telefon után fogja a kabátját és elmegy? De mindekinek kínos volt
Én meg leszek hajlandó mégegyszer emiatt az ember miatt kínos szituba kerülni
2017. jan. 28. 17:47
22/49 anonim válasza:
1 év múlva írd meg, mi történt :D kiváncsi vagyok
2017. jan. 28. 17:53
23/49 A kérdező kommentje:
Ok megírom
2017. jan. 28. 17:54
24/49 anonim válasza:
lehet, hogy szülész orvos, akkor viszont egy sürgős eset bizony fontosabb, mint a szülinapi torta...
2017. jan. 28. 18:16
25/49 anonim válasza:
Nekem ez úgy jön le, hogy nem ér rá, de a szüleid és a család ráerőltették, hogy pont a napján elviszitek étterembe.
Ha igazán örömet szeretnének neki okozni, akkor nem a saját kis szokásaikhoz ragaszkodnának, ami a másiknak nem is jó.
2017. jan. 28. 18:17
26/49 anonim válasza:
Mit dolgozik? Az nagyon nem mindegy, noverem legiutaskisero volt es volt bizony, hogy jott a telefon es neki azonnal ugrani kellett helyettesiteni az egyik kollegat, aki valamiert kiesett a munkabol (ezek voltak az un.stand by-napok, amikor elvileg szabad volt ugyan, de csak feltetelekkel, hogy szukseg eseten 1 oran belul meg tudjon jelenni a repteren. El tudom kepzelni, hogy mas munkakorben is elofordulhat ilyen). Ha ez a helyzet, ezen paraszt dolog megsertodni. Ha nem, akkor meg tobbet ne szervezzetek neki zsurt, unnepeljen ugy, ahogy o akar.
2017. jan. 28. 18:20
27/49 anonim válasza:
Most mit agonizálsz ezen?
Még azt sem tudod, hogy mivel foglalkozik!!
Ez képmutatás. Eljátsszátok a nagyhalált, hogy húúú de kedves család vagytok és ő milyen gonosz, hogy nem olvadt el ettől, de közben még azt sem tudod, hogy mivel foglalkozik. Szép család :)
28/49 longlife válasza:
A rokon nem érdemli meg,hogy ennyit közbenjártok érte.Már másod-harmad alkalommal lép le.Nem fektetnék bele ennyi energiát.Szerintem direkt teszi azt amit,és ahogy teszi.Ezt mind bántás nélkül írom.Nem ismervén a hátteret,az előzményt(lásd:leszervezés),de elképzelhető a sürgős lelépés.Akkor is mond valami mentséget,hogy bocsi,de tudjátok milyen a munkám mennem kell,de azért 2-3 percet még maradok a tortázás után megyek.Bár ezt is felül lehet írni más példával.Egy biztos.Mindenkinek 24 órája van és azt úgy ossza be,ahogy akarja.És arra szán időt amire akar.Az összes többi csak kifogás,süketelés,terelés.Nyugtass meg.Karácsonykor nincs ilyen eset a rokonnal.
29/49 anonim válasza:
Mire fel a nagy felhajtás meg az étteremmel való hisztizés? Azt se tudod mi a munkája, de háborogsz. Amúgy meg lehet a háta közepére sem kívánja az étteremben való smúzolást. Attól, hogy nektek hagyomány ő még utálhatja.
2017. jan. 28. 18:25
30/49 anonim válasza:
És arra nem gondoltatok, mennyire elege lehet a felesleges jopofizásvol? Én legalábbis nem szerettem, hogy még huszonévesen is a barátok helyett a családdal kellett ünnepelni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!