Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy költözzek el minimálbérből?

Hogy költözzek el minimálbérből?

Figyelt kérdés
Egyedül szeretnék élni, párom az nincs. Barátok sajnos vagy külföldön vannak vagy nincs stabil állásuk stb. Hogyan oldjam meg a külön költözést igy? Szerintem sokat változnék, komolyodnék is ha saját életemet élhetném. Bőven elmúltam 20.
2017. jan. 23. 08:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%

minimálbérből ? sehogy.

aki ebbe az országban szegénynek születik annak csak a kivándorlás marad

2017. jan. 23. 11:43
 12/21 anonim ***** válasza:
54%

Kedves 8-as, ahol én élek, (Keletitől pu.-tól 50 km-re, közig.határtól 35 km-re) Pest megyében, ott 20-30ezerért lehet komplett, nagyon rendes házat bérelni, ...ha valaki kiadja, ennyit kér.

Csakhogy!

Ha nem talál olyan munkahelyet, ahol fizetik a bejárást, a beutazás elviszi a differenciát és ez, különösen család esetében komoly probléma.

2017. jan. 23. 12:04
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

11#azért ez nem teljesen igaz..Sokan születnek szegény családba és mégis ki tudnak törni belőle szorgalommal és tanulással.

De abban igazad van,hogy minimálbérből nem lehet boldogulni itthon,bőven a létminimum alatt van.

2017. jan. 23. 12:05
 14/21 anonim ***** válasza:
85%

#12 Pest megyét kicsit "koncentráltabban" érettem, inkább Bp vonzáskörzetére gondoltam, az agglomerációhoz tartozó városok stb.

ott bizony egy szutykos lelakott albérlet is 60+rezsi

tudom mert már 6 hónapja nézegetem a hirdetéseket, és még mindig gusztustalanul el vannak szállva az árak.

a kivándorlásról meg annyit, hogy a közhiedelemmel ellentétben külföldön nem "kolbászból van a nagykapu"

egy alap albérlet 600-800 euró, és minimálbér egy magyar vendégmunkásnak 1200 euró.

lehet osztani szorozni hogy mennyire éri meg.

2017. jan. 23. 12:37
 15/21 anonim ***** válasza:
15%

Eladni azt az ingatlant, amiben laktok, és két kisebbet venni. Saját lakást, ha jól választottad ki, fenn tudsz tartani.

Az enyém 60 nm, és 25 E alatt van a rezsije, évente +30-40 E Ft a fűtés miatt még (konvektoros, 4 m magas, lehet ezt is csökkenteni, ha cirkósat, 3,5 m-est és kisebb lakást veszel, akkor még a közös költség is kisebb, 7000 alatt akár, az enyém 15400).

A szempontjaim közt van lakásvásárláskor a rezsi mindig.

2017. jan. 23. 13:51
 16/21 anonim ***** válasza:
15%
veszel egy sátrat és ott élsz.
2017. jan. 23. 15:11
 17/21 anonim ***** válasza:
72%
Max szobát tudsz bérelni
2017. jan. 23. 16:55
 18/21 anonim ***** válasza:
Én is a dunántúli munkát javaslom. Biztosítva van az étkezés, a szállás, ott félre is tudsz tenni!
2017. jan. 27. 21:15
 19/21 anonim ***** válasza:
A legtöbb hozzászólás arról szól, hogy miért NEM lehet ezt megcsinálni. Én leírtam, HOGYAN csináltam meg - a mai napig fenntartom minimálbérből, már 12 éve -, és az enyém van lepontozva.
2017. jan. 27. 22:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha külföldön vannak barátaid akkor meg egyszeű a dolog .IrJ nekik levelet hogy te is ki akarsz menni hozájuk segitsenek.
2017. jan. 28. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!